Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Φρεσκάρισμα για το CRF300L από την Honda

Ελλάδα 20:42
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Φρεσκάρισμα για το CRF300L από την Honda

NEWSMOTO

Φρεσκάρισμα για το CRF300L από την Honda

NEWSMOTO

Η Honda προσθέτει νέο χρωματισμό και περισσότερο εξοπλισμό στο CRF300L για το 2023.

Advertisement
Advertisement

Μπορεί πριν από μια δεκαετία οι dual-purpose μοτοσικλέτες να πέρασαν μια σημαντική κρίση, ωστόσο τα τελευταία χρόνια έχουν βρει ξανά το δρόμο τους στις αγορές της Ευρώπης. Η Honda είναι μια από τις εταιρείες που άνοιξε το δρόμο για να μπει ξανά η συγκεκριμένη κατηγορία στον χάρτη της αγοράς προσφέροντας το εξαιρετικό CRF300L.

Για το 2023 η ιαπωνική μάρκα δεν προχώρησε σε σημαντικές αλλαγές όσον αφορά το μικρό της enduro προσφέροντας μόνο έναν νέο χρωματισμό και διάφορες μικρολεπτομέρειες στον εξοπλισμό. Ο καινούριος χρωματισμός είναι Swift Gray ο οποίος αποτελείται από γκρι, μαύρο, λευκό και πορτοκαλί δημιουργώντας ένα όμορφο και διακριτικό αποτέλεσμα.

Advertisement
Advertisement

Ένα από τα εξαρτήματα που έχουν προστεθεί στον στάνταρ εξοπλισμό είναι τα προστατευτικά στα καλάμια των αναρτήσεων τα οποία είναι βαμμένα μαύρα, ενώ στα πλευρικά της σέλας δεσπόζει το λογότυπο της Honda θυμίζοντας τα enduro της δεκαετίας του 1980. Φυσικά, η Honda συνεχίζει να έχει διαθέσιμη τη μοτοσικλέτα και στα κόκκινα «αγωνιστικά» χρώματα με μπλε και λευκά γραφικά και κόκκινη σέλα.

Ο κινητήρας του CRF300L είναι ο γνωστός μονοκύλινδρος των 286 κ.εκ. ο οποίος αποδίδει 27 ίππους και 26,6 Nm ροπής. Συνεργάζεται με ένα 6τάχυτο κιβώτιο ταχυτήτων με τον συμπλέκτη να είναι μονόδρομος για καλύτερη αίσθηση στα δυναμικά κατεβάσματα ταχυτήτων. Οι αναρτήσεις αποτελούνται από ένα ανεστραμμένο πιρούνι της Showa 43 χιλ. εμπρός και ένα μονό αμορτισέρ Pro-Link πίσω, ενώ οι τροχοί είναι 21 ιντσών εμπρός και 18 ιντσών πίσω.

Advertisement

Το ανανεωμένο μοντέλο της Honda αναμένεται να είναι διαθέσιμο σύντομα με την τιμή να βρίσκεται στα 6.200 ευρώ.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Από ποιο μοντέλο εμπνεύστηκε η Honda τη νέα CL500 (+video)
Φρέσκο «μακιγιάζ» για το Honda Forza 350 (+video)
Μια Honda CBR1000RR-R αφιερωμένη στο θρυλικό John McGuinness