Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

BMW Motorrad Days 2022

Ελλάδα 12:27
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

BMW Motorrad Days 2022

NEWSMOTO

BMW Motorrad Days 2022

NEWSMOTO

Το Σαββατοκύριακο 4 και 5 Ιουνίου βρεθήκαμε προσκεκλημένοι από την BMW Motorrad, στην ετήσια εκδήλωση BMW Motorrad Days που διοργανώνει το BMW Riders Club Hellas με την υποστήριξη της BMW Motorrad Hellas.

Advertisement
Advertisement

Αναβάτες της γερμανικής μάρκας από όλη την Ελλάδα βρέθηκαν στο Galini Wellness Spa & Resort  στα Καμένα Βούρλα για την 24η Πανελλήνια Συγκέντρωση της Ελληνικής Λέσχης Μοτοσικλετιστών BMW.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης πραγματοποιηθήκαν η παρουσίαση του ηλεκτρικού CE-04 αλλα και της ναυαρχίδας της οικογένειας Κ, K1600GT.

Το καλωσόρισμα έγινε από τον Πρόεδρο της Λέσχης Γιώργο Μπενάρδο, δίνοντας την σκυτάλη στον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο του BMW GROUP HELLAS, Andreas Sieben.

Advertisement
Advertisement

O κος Sieben γνωστός λάτρης των δύο τροχών και συγκεκριμένα της σειράς Heritage μίλησε για το πόσο σημαντική είναι η χρήση προστατευτικού εξοπλισμού στην χώρα μας και έκλεισε την σύντομη ομιλία του τονίζοντας ότι η BMW  θα συνεχίσει να παράγει μοτοσικλέτες με θερμικούς κινητήρες για πολλά χρόνια ακόμα.

Η συνέχεια δόθηκε στον Κο Γιάννη Δουλγερίδη (BMW Motorrad Manager) ο οποίος παρουσίασε το νέο ηλεκτρικό Scooter BMW CE 04, αναφερόμενος  και στα πολλά και ενδιαφέροντα μοντέλα από την BMW Motorrad τα οποία θα δούμε μέχρι και το 2024 όπως για παράδειγμα το νέο R 1300GS.

Advertisement

Την εκδήλωση έκλεισε ο Κωνσταντίνος Μητσάκης, γνωστός φωτογράφος/ταξιδιωτικός αρθρογράφος, ο οποίος παρουσίασε ένα από τα τελευταία του ταξίδια στη Σαουδική Αραβία  με BMW F850GS.

Advertisement

Η επόμενη μέρα μας βρήκε δίπλα στη νέα Κ 1600 GT με τον μεταξένιο εξακύλινδρο εν σειρά κινητήρα και την ιπποδύναμη των 160 ίππων να εντυπωσιάζει με τη σύγχρονη τεχνολογία του και την αθόρυβη λειτουργία του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 
BMW C400 X: Ένα 300αρι που πηγαίνει σαν 400αρι
BMW M 1000 RR: Επετειακό μοντέλο περιορισμένης παραγωγής
BMW Motorrad: Βραβεία και διακρίσεις στο “Motorcycle of the Year 2022”

Advertisement