Live Κίνηση
Περισσότερα
Mobility

Ζάντες και χαμήλωμα, μεταμορφώνουν το Tesla Model 3

Ελλάδα 15:47
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ζάντες και χαμήλωμα, μεταμορφώνουν το Tesla Model 3

Mobility

Ζάντες και χαμήλωμα, μεταμορφώνουν το Tesla Model 3

Mobility

Το Tesla Model 3 Performance προσφέρει εξαιρετικές επιδόσεις για τη κατηγορία των sedan αυτού του μεγέθους και η Senner Tuning από τη Γερμανία προτείνει κάποιες επεμβάσεις που το κάνουν να ξεχωρίζει.

Advertisement
Advertisement

Η Senner Tuning, εκτός της εμφάνισης που αναβαθμίζει στο Tesla Model 3, «υπόσχεται» και καλύτερη αίσθηση στο δρόμο για το πολύ γρήγορο ηλεκτρικό sedan.

Όσοι έχουν οδηγήσει Tesla Model 3 Performance, έχουν να λένε για την ικανότητα του μοντέλου να συμπεριφέρεται εξαιρετικά σε δρόμους με στροφές- ειδικά στο πρόγραμμα Track που το μοντέλο διαθέτει. Για να γίνει ακόμα πιο εντυπωσιακό, η Senner Tuning εφοδιάζει το Model 3 με ένα σετ ρυθμιζόμενης ανάρτησης της KW, χάρη στο οποίο η απόσταση από το έδαφος περιορίζεται τονίζοντας το δυναμικό ύφος του μοντέλου. Ο βελτιωτής μάλιστα, κάνει λόγο και για ακόμα καλύτερη αεροδυναμική συμπεριφορά χάρη στο χαμήλωμα που προτείνει.

Η γερμανική εταιρεία μπορεί επίσης να εξοπλίσει το Model 3 Performance με συνδυασμούς ελαστικών και ζαντών στις ίδιες διαστάσεις με αυτές των εργοστασιακών, που όμως περιορίζουν το βάρος έως και 40 % σε σύγκριση με τους τροχούς που προτείνει η Tesla. Με την επέμβαση αυτή, η αυτονομία του ηλεκτρικού sedan, μπορεί να αυξηθεί έως και 10 τοις εκατό. Το Model 3 που βλέπουμε στις φωτογραφίες, φοράει τις ζάντες Kharma που έχουν διαστάσεις 20 × 9 ίντσες μπροστά και 20 × 10 πίσω. Τα λάστιχα είναι της Bridgestone, είναι τα Potenza Sport, με διαστάσεις 245/35 μπροστά και 275/30 πίσω. Για κανένα από τα προτεινόμενα στοιχεία της Senner Tuning, δεν υπάρχουν ακόμα τιμές, οπότε και εμείς μένουμε στην αισθητική αναβάθμιση που κάνουν στο μοντέλο της Tesla.

Advertisement
Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Θα θέλαμε ένα πιο «επιθετικό» Tesla Model S;
Δοκιμή: Mercedes-AMG A 45 S vs Tesla Model 3 Long Range
Καρέ-καρέ η σφοδρή σύγκρουση ενός Tesla Model 3 (+video)

 

Advertisement

 

 

Advertisement

 

 

 

Advertisement