Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Έκδοση Momodesign για το Ypsilon

Ελλάδα 12:54
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Έκδοση Momodesign για το Ypsilon

ΝΕΑ

Έκδοση Momodesign για το Ypsilon

ΝΕΑ

Άλλη μία νέα έκδοση του Ypsilon λανσάρει στη χώρα μας η ελληνική αντιπροσωπεία της Lancia. Πρόκειται για την έκδοση Momodesign που απευθύνεται κυρίως σε αντρικό κοινό και ενσωματώνει πλήρως το αθλητικό πνεύμα της εταιρείας από το Μιλάνο που ανανέωσε τη συνεργασία της με τη «συμπατριώτισσα» Lancia.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF1)

Διατίθεται σε μια πλούσια παλέτα εξωτερικών χρωμάτων η οποία μεταξύ άλλων προσφέρει πέντε bicolore συνδυασμούς, όπου η μαύρη ματ πίσω πόρτα, η οροφή και οι καθρέφτες έρχονται σε αντίθεση με το χρώμα του υπόλοιπου αμαξώματος.

Ιδιαίτερου σχεδιασμού και ο πίσω προφυλακτήρας στον οποίο ενσωματώνονται λεπτομέρειες χρωμίου, οι χειρολαβές θυρών είναι στο χρώμα του αμαξώματος, το λογότυπο Momodesign κοσμεί τις κολώνες του οχήματος ενώ το εξωτερικό πακέτο ολοκληρώνεται με μαύρες ζάντες αλουμινίου 15 ιντσών.

Advertisement
Advertisement

Στο εσωτερικό, το ταμπλό και οι επενδύσεις στις πόρτες είναι σε μαύρο χρώμα. Η αντίθεση έρχεται με τις γκρι ραφές στο δερμάτινο τιμόνι και στο λεβιέ ταχυτήτων ενώ και με το κίτρινο χρώμα στις ενδείξεις των οργάνων. Και εδώ, συναντάμε το λογότυπο της Momodesign.

Το εσωτερικό του Lancia Ypsilon Momodesign

Στη χώρα μας το Ypsilon Momodesign διατίθεται με τον υπέρ-τροφοδοτούμενο JTD κινητήρα 1.3 lt απόδοσης 95 ίππων, που συνδυάζεται με χειροκίνητο κιβώτιο 5 σχέσεων. Ο πλούσιος εξοπλισμός, περιλαμβάνει ακόμα ABS με EBD, σύστημα start/stop, πίσω αεροτομή, 4 αερόσακους (οδηγού, συνοδηγού και 2 τύπου κουρτίνας), αυτόματο κλιματισμό, radio-CD με MP3, ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός/πίσω, αισθητήρες παρκαρίσματος, προβολείς ομίχλης, ηλεκτρικούς και αντιθαμβωτικούς εξωτερικούς καθρέφτες κ.α.

Η τιμή απόκτησής του Lancia Ypsilon Momodesign είναι στα 16.388€ (14.428€ με όφελος απόσυρσης και ειδική προσφορά).

Advertisement

Παράλληλα η  ελληνική αντιπροσωπεία της ιταλικής μάρκας λανσάρει άλλη μία νέα έκδοση, την Elefantino. Διαβάστε περισσότερα εδώ.