Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

«Yes, of Corsa» το σλόγκαν της Opel για τον Άγιο Βαλεντίνο

Ελλάδα 5:19
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

«Yes, of Corsa» το σλόγκαν της Opel για τον Άγιο Βαλεντίνο

ΝΕΑ

«Yes, of Corsa» το σλόγκαν της Opel για τον Άγιο Βαλεντίνο

ΝΕΑ

Έρωτας με την πρώτη ματιά; «Yes, of Corsa!». Το νέο Opel Corsa είναι ο ιδανικός σύντροφος για όλους τους ερωτευμένους – και όχι μόνο.

Advertisement
Advertisement

Κάνει τις καρδιές να χτυπούν πιο γρήγορα και όχι μόνο την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Το best-seller της ελληνικής αγοράς είναι ιδανικό για ζευγάρια, αλλά και για singles.

Δεν είναι τυχαίο ότι το Corsa είναι τόσο δημοφιλές και μάλιστα, κατέκτησε την 1η θέση των πωλήσεων στην ελληνική αγορά για το 2023, ανεξαρτήτως κατηγορίας.

Το νέο Corsa γοητεύει, χάρη στη σχεδίασή του και το πλήρως ανασχεδιασμένο, ψηφιακό cockpit. Το σύγχρονο σύστημα infotainment είναι ιδανικό, για να συνδέσετε το smartphone σας και να ακούσετε τα πιο όμορφα ερωτικά τραγούδια.

Advertisement
Advertisement

Επιπλέον, το νέο Corsa εισάγει πρωτοποριακές καινοτομίες στην κατηγορία των μικρών αυτοκινήτων, όπως η προσαρμοζόμενη αντιθαμβωτική τεχνολογία φωτισμού Intelli-Lux LED® Matrix,τα άνετα καθίσματα με λειτουργία μασάζ και ένα πλήθος σύγχρονων συστημάτων υποστήριξης οδηγού.

Η ολοκληρωμένη γκάμα κινητήριων συνόλων περιλαμβάνει κινητήρες βενζίνης, ενώ σύντομα αναμένονται στην ελληνική αγορά οι υβριδικές εκδόσεις, καθώς και το αμιγώς ηλεκτρικό Corsa Electric, με αυτονομία έως 405 χιλιόμετρα.

Advertisement

H Opel κάνει ακόμα πιο εύκολη την απόκτηση του νέου Corsa, χάρη στο πρόγραμμα «Απόσυρσης & Ανταλλαγής». Συγκεκριμένα, καλεί τους υποψήφιους πελάτες να αποσύρουν ή να ανταλλάξουν το παλιό τους αυτοκίνητο, ανεξαρτήτως μάρκας, προσφέροντάς τους το μεγαλύτερο όφελος της αγοράς για το μεταχειρισμένο τους.

Advertisement

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα «Απόσυρσης & Ανταλλαγής» παρέχονται στο Επίσημο Δίκτυο Διανομέων Opel, καθώς και στο opel.gr.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Αγαπημένο των Ελλήνων το Opel Corsa
Επίσημο: Το νέο Opel Corsa Hybrid 48V
Πρόγραμμα «Απόσυρση & Ανταλλαγή» από την Opel