Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Αγαπημένο των Ελλήνων το Opel Corsa

Ελλάδα 18:33
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αγαπημένο των Ελλήνων το Opel Corsa

ΝΕΑ

Αγαπημένο των Ελλήνων το Opel Corsa

ΝΕΑ

Έναν μήνα πριν το τέλος του 2023, το Opel Corsa συνεχίζει να βρίσκεται πολύ ψηλά στις πωλήσεις στην ελληνική αγορά αυτοκινήτου.

Advertisement
Advertisement

Το best seller της Opel είναι σταθερά μία από τις πρώτες επιλογές της αγοράς, ανεξαρτήτως κατηγορίας, από την αρχή του 2023.

Συγκεκριμένα, το Opel Corsa έχει σημειώσει 5.812 ταξινομήσεις, επιτυγχάνοντας μερίδιο αγοράς 4,6%. Εντυπωσιακή είναι η σύγκριση με το αντίστοιχο διάστημα του 2022, αφού η αύξηση των πωλήσεων ξεπερνά το 107%.

Επιπλέον, το δημοφιλές supermini της Opel έχει αναδειχθεί ως η κύρια επιλογή μοντέλου των εταιρειών, διπλασιάζοντας τις ταξινομήσεις του και κατακτώντας μερίδιο αγοράς 7%

Advertisement
Advertisement

Η εμπορική πορεία του Corsa στις εταιρικές πωλήσεις μόνο ως τυχαία δεν μπορεί να χαρακτηριστεί. Η αξιοπιστία, οι υψηλές υπολειμματικές αξίες, οι προηγμένοι κινητήρες, τα ανταγωνιστικά μισθώματα, καθώς και η εξυπηρέτηση Aftersales πανελλαδικά, αποτελούν τους παράγοντες της επιτυχίας του Corsa.

Η εμπορική σκυτάλη περνάει πλέον στο νέο Corsa, το οποίο γοητεύει με τη νέα του σχεδίαση και το πλήρως ανασχεδιασμένο, ψηφιακό cockpit.

Advertisement

Το Corsa εισάγει νέα χαρακτηριστικά στην κατηγορία των μικρών αυτοκινήτων, αφού εφοδιάζεται με τεχνολογίες και συστήματα υποβοήθησης οδηγού, όπως το σύστημα πλευρικής προστασίας, η νέα πανοραμική κάμερα οπισθοπορείας υψηλής ανάλυσης και η προσαρμοζόμενη αντιθαμβωτική τεχνολογία φωτισμού.

Advertisement

Το νέο Corsa βρίσκεται ήδη στις εκθέσεις της Opel σε όλη την Ελλάδα, όπου οι ενδιαφερόμενοι πελάτες μπορούν να το γνωρίσουν από κοντά και να το οδηγήσουν.

Οι τιμές του νέου Corsa ξεκινούν από €17.900 για την έκδοση Edition 1,2lt 75hp με μηχανικό κιβώτιο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Επίσημο: Το νέο Opel Corsa Hybrid 48V
Δοκιμή: Opel Corsa 1.2 100 PS
Το 2024 θα δούμε το ηλεκτρικό Opel Grandland

Advertisement