Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Xiaomi: 500 προσλήψεις για την εξέλιξη της αυτονομίας

Ελλάδα 3:19
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Xiaomi: 500 προσλήψεις για την εξέλιξη της αυτονομίας

ΝΕΑ

Xiaomi: 500 προσλήψεις για την εξέλιξη της αυτονομίας

ΝΕΑ

Η Xiaomi ανακοίνωσε πως θα προχωρήσει στην πρόσληψη 500 υπαλλήλων για να «τρέξει» το πρόγραμμα εξέλιξης της αυτονομίας Επιπέδου 4 για τα αυτοκίνητα.

Advertisement
Advertisement

Η κινεζική εταιρεία Xiaomi προσλαμβάνει 500 νέους υπαλλήλους καθώς εντείνει την προσπάθειά της να αναπτύξει κορυφαίες τεχνολογίες αυτόνομης οδήγησης.

Παρά το γεγονός πως η Xiaomi έχει εισέλθει πρόσφατα στον κόσμο της αυτοκίνησης, φαίνεται πως έχει βάλει υψηλούς στόχους για το άμεσο μέλλον και θέλει πολύ σύντομα να βρεθεί να οδηγεί τις τεχνολογικές εξελίξεις. Σε αυτή τη φάση, η Xiaomi επιδιώκει να αναπτύξει ένα αυτόνομο σύστημα Επιπέδου 4 και θέλει να προσλάβει 500 νέους υπαλλήλους για να τρέξει πιο γρήγορα τις εξελίξεις.

Οι περισσότερες από τις νέες αυτές θέσεις εργασίας, βρίσκονται στην έδρα της εταιρείας στην περιοχή Haidian του Πεκίνου και περιλαμβάνουν θέσεις που σχετίζονται με αλγόριθμους επεξεργασίας των απεικονιζόμενων, χαρτογράφηση υψηλής ακρίβειας, μίμηση μάθησης και προγραμματισμό. Ο τεχνολογικός γίγαντας πραγματοποίησε πρόσφατα μια διαδικτυακή διαφημιστική καμπάνια, για 20 θέσεις που σχετίζονται άμεσα με την αυτόνομη οδήγηση, συμπεριλαμβανομένων θέσεων που σχετίζονται με την υποδομή εντός του οχήματος.

Advertisement
Advertisement

Η Xiaomi μόλις πρόσφατα είχε ανακοινώσει επένδυση ύψους 1,5 εκατομμυρίων δολαρίων για τη δημιουργία ξεχωριστού τμήματος που θα αφορά στα αυτοκίνητα. Το Μάρτιο είχε κυκλοφορήσει πολύ ως νέο το ότι η Xiaomi ήταν σε συνομιλίες με τη Great Wall για να χρησιμοποιήσει ένα από τα κινεζικά εργοστάσιά της για την κατασκευή ηλεκτρικών οχημάτων, με τη δική της μάρκα.

Ενώ η Great Wall απέρριψε αρχικά αυτές τις αναφορές, πολλοί πιστεύουν ότι θα υπάρξει σχέση μεταξύ των δύο εταιρειών. Η Xiaomi σύμφωνα με κάποιες πηγές, σχεδιάζει να λανσάρει το πρώτο της ηλεκτρικό όχημα γύρω στο 2023 και θέλει τα αυτοκίνητά της να έχουν δυνατότητα διασύνδεσης και με άλλες συσκευές από τη γκάμα των προϊόντων της.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Xiaomi: Αναζητά συνεργάτη για το αυτοκίνητό της
Τα ηλεκτρικά της Xiaomi θα είναι πραγματικά φθηνά
H Great Wall κατοχυρώνει το ηλεκτρικό Beetle

Advertisement

 

 

 

Advertisement