Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η κορυφαία έκδοση του Citroen Ami ήρθε στην Ελλάδα

Ελλάδα 6:19
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η κορυφαία έκδοση του Citroen Ami ήρθε στην Ελλάδα

ΝΕΑ

Η κορυφαία έκδοση του Citroen Ami ήρθε στην Ελλάδα

ΝΕΑ

Η πιο ξεχωριστή έκδοση του ηλεκτρικού Citroen Ami έχει έρθει στην Ελλάδα και τις επόμενες ημέρες τα οχήματα θα παραδοθούν στους πελάτες. Το Newsauto απαθανάτισε τα πρώτα που ήρθανε..

Advertisement
Advertisement

Τα μικρά οχήματα πόλης όπως είναι το Citroen Ami έχουν ήδη αρχίσει να κυκλοφορούν κατά… εκατοντάδες στους δρόμους. Η χρήση τους είναι συγκεκριμένη και όσοι γνωρίζουν γιατί το αγοράζουν, αντιλαμβάνονται καθημερινά και τα οφέλη που προσφέρει.

Με 75 χιλιόμετρα αυτονομία είναι σίγουρο πως το γαλλικό μοντέλο μπορεί να καλύψει πολλές καθημερινές ανάγκες.

Επιπλέον το μικρό του μέγεθος βοηθά στην εύρεση θέσης στάθμευσης, ενώ η σχεδίαση και το στυλ του είναι πράγματα που θα κάνουν τους επιβάτες να χαμογελούν όταν βρίσκονται πίσω από το τιμόνι του.

Εργαλείο για την καθημερινότητα

Advertisement
Advertisement

Το σίγουρο είναι πως το Ami δεν είναι αυτοκίνητο και σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να το συγκρίνουμε με οποιοδήποτε τέτοιους είδους όχημα. Βασικά είναι ένα καθημερινό εργαλείο δουλειάς που μπορεί να κινηθεί άνετα σε περιοχές με κίνηση και δυσκολίες στο παρκάρισμα.

Μέχρι σήμερα υπήρχαν διαθέσιμες συγκεκριμένες εκδόσεις, όμως ήδη βρίσκεται στην Ελλάδα και η κορυφαία ειδική έκδοση «My Ami Tonic». Η συγκεκριμένη εφοδιάζεται με πολλά ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, αυτοκόλλητα, μπάρες οροφής και ξεχωριστούς προφυλακτήρες.

Advertisement

Ποια είναι η τιμή του;

Ήδη οι πρώτες τέτοιες εκδόσεις βρίσκονται στη χώρα μας και μπορείτε να τις δείτε από τις αποκλειστικές εικόνες του Newsauto ενώ τις επόμενες ημέρες αναμένεται να παραδοθούν και στους πελάτες. Η τιμή της έκδοσης «My Ami Tonic» αγγίζει τα 11.480 ευρώ και με την επιδότηση του «Κινούμε Ηλεκτρικά» πέφτει στα 8.480 ευρώ.

Advertisement

Δείτε αναλυτικά τις πληροφορίες για το Citroen «My Ami Tonic» πατώντας ΕΔΩ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Πόσο έχουν πουλήσει στην Ελλάδα 15 ξεχωριστά SUV;
Τι ήθελε να μας δείξει ο Πανόπουλος με την Lamborghini και το Chaos;
Πωλείται ένα σπάνιο Hummer H1 στην Ελλάδα

Advertisement