Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ξεκίνησε το Ferrari Cavalcade 2015

Ελλάδα 5:12
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ξεκίνησε το Ferrari Cavalcade 2015

ΝΕΑ

Ξεκίνησε το Ferrari Cavalcade 2015

ΝΕΑ

H ετήσια παρέλαση της Ferrari ανά την Ιταλία που ονομάζεται «Cavalcade», μόλις ξεκίνησε με εφαλτήριο τη Ρώμη! Συνολικά 100 τέκνα του Μαρανέλο θα λάβουν μέρος σε αυτή την ξεχωριστή εκδήλωση.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/PanosSeitanidis)

Μέχρι τη Δευτέρα, 29 Ιουνίου, οι πλέον… εκλεκτοί πελάτες της ιταλικής φίρμας θα συμμετέχουν σε αυτό το πολυήμερο ταξίδι εξερευνώντας τις ομορφιές της γειτονικής χώρας. Όχι μόνο σαγηνευτικές διαδρομές αλλά την τέχνη, την ιστορία και τη γαστρονομία της Ιταλίας, σε ένα εξαιρετικό «πακέτο» που θα συναρπάσει τις αισθήσεις τους αλλά θα προσφέρει και όμορφες εικόνες για εμάς.

Οι συμμετέχοντες προέρχονται από 37 διαφορετικές χώρες: από τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής μέχρι την Ιαπωνία και από τη Σαουδική Αραβία μέχρι τη Νέα Ζηλανδία. Κοινό τους χαρακτηριστικό, το πάθος για τη Ferrari και τα χαρτιά… ιδιοκτησίας ενός μοντέλου της!

Advertisement
Advertisement

Το Ferrari Cavalcade ξεκίνησε το 2012, με επίκεντρο τότε την Εμίλια Ρομάνα. Το 2013 ο εντυπωσιακός στόλος περιηγήθηκε σε κάθε αξιοθέατο της Τοσκάνης ενώ πέρυσι, οι διαδρομές απλώνοντας στη Σικελία.

Ferrari-Cavalcade2014-g640

Φέτος, επίκεντρο των εκδηλώσεων είναι η Αιώνια Πόλη και το πρόγραμμα περιλαμβάνει ώρες δράσης στην πίστα της Βαλελούνγκα αλλά και πέρασμα από την θρυλική διαδρομή της ανάβασης Μόντε Τερμινίλο.

Advertisement

Όσο για τις… πρωταγωνίστριες, ανάμεσα στα 100 μοντέλα-θρύλους, θα είναι και 15 LaFerrari! Μείνετε συντονισμένοι στο NewsAuto για τις πρώτες φωτογραφίες και τα πρώτα video από το Cavalcade 2015!