Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ξεκίνησαν οι ασύρματες αναβαθμίσεις λογισμικού των VW ID.3 και ID.4

Ελλάδα 4:01
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ξεκίνησαν οι ασύρματες αναβαθμίσεις λογισμικού των VW ID.3 και ID.4

ΝΕΑ

Ξεκίνησαν οι ασύρματες αναβαθμίσεις λογισμικού των VW ID.3 και ID.4

ΝΕΑ

Η Volkswagen ανακοίνωσε πως οι ιδιοκτήτες των ID.3 και ID.4 θα έχουν σύντομα πρόσβαση στην πρώτη over-the-air ασύρματη αναβάθμιση λογισμικού των αυτοκινήτων τους.

Advertisement
Advertisement

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Volkswagen η αναβάθμιση λογισμικού που θα είναι σύντομα διαθέσιμη για εγκατάσταση, χωρίς να είναι απαραίτητη η επίσκεψη των αυτοκινήτων σε συνεργείο, θα διευρύνει διάφορες λειτουργίες και θα προσθέσει καινούργιες, ενώ από εδώ και στο εξής θα υπάρχουν αντίστοιχες νέες αναβαθμίσεις για την οικογένεια ID κάθε δώδεκα εβδομάδες.

Οι πρώτοι που θα αποκτήσουν πρόσβαση στο νέο ID.Software2.3 θα είναι ιδιοκτήτες του ID.3 μέσα στον Ιούλιο ενώ λίγο αργότερα θα ακολουθήσουν και αυτοί των ID.4 και ID.4 GTX. Το νέο λογισμικό μεταξύ άλλων θα διευρύνει την λειτουργικότητα του φωτισμού βελτιώνοντας τον έλεγχο της δέσμης φωτός, ενώ θα αναβαθμίσει και τη λειτουργία του συστήματος πολυμέσων. Αξίζει να σημειώσουμε πως η πλατφόρμα MEB στην οποία βασίζονται τα ηλεκτρικά μοντέλα της οικογένειας ID επιτρέπει την επέμβαση σε 35 διαφορετικές μονάδες ελέγχου μέσω ασύρματων αναβαθμίσεων.

VW Over-The-Air Software Update

Advertisement
Advertisement

Αυτό είναι ένα πρώτο βήμα για την μεταμόρφωση της Volkswagen σε μια εταιρία κινητικότητας με έντονο ψηφιακό χαρακτήρα καθώς στόχος της είναι η παροχή προϊόντων που θα επιτρέπουν στον κάτοχό τους την εξατομίκευση του χαρακτήρα τους μέσω κατάλληλων ασύρματων αναβαθμίσεων λογισμικού. Επιπλέον η βελτίωση και η διεύρυνση της λειτουργικότητας του αυτοκινήτου μέσω τέτοιων αναβαθμίσεων θα επιτρέπει στα μοντέλα της VW να ακολουθούν τον νεότερο ανταγωνισμό σε όλο τον κύκλο ζωής τους.

VW Over-The-Air Software Update

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Volkswagen: Στην Ελλάδα το εργαστήριο της Ευρώπης!
Λογισμικό της VW για καλύτερη ροή της κυκλοφορίας στις πόλεις
Crossover το πρώτο ηλεκτρικό μοντέλο της συνεργασίας Ford-VW