Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

wallet+: Η νέα πλατφόρμα της Hellas Direct

Ελλάδα 15:33
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

wallet+: Η νέα πλατφόρμα της Hellas Direct

ΝΕΑ

wallet+: Η νέα πλατφόρμα της Hellas Direct

ΝΕΑ

Η Hellas Direct παρουσιάζει το αναβαθμισμένο wallet+, το πρόγραμμα χρηματοδότησης που δίνει τη δυνατότητα σε κάθε οδηγό να καλύψει με ευέλικτο τρόπο όλες τις ανάγκες του αυτοκινήτου του, μοιράζοντας το κόστος σε δόσεις χωρίς τη χρήση κάρτας.

Advertisement
Advertisement

Στη νέα του μορφή, το wallet+ επιτρέπει στον οδηγό – είτε είναι ασφαλισμένος στην Hellas Direct είτε όχι – να φροντίσει το αυτοκίνητό του με όποια υπηρεσία χρειάζεται: σέρβις, επισκευές, τέλη κυκλοφορίας, σύντομα και αλλαγή ελαστικών. Η χρηματοδότηση παρέχεται μέσω συνεργαζόμενων τραπεζών: αυτή τη στιγμή σε συνεργασία με την Εθνική Τράπεζα και την tbi. Πολύ σύντομα, ωστόσο, στην πλατφόρμα θα προστεθούν κι άλλα τραπεζικά ιδρύματα.

Στόχος της Hellas Direct είναι να προσφέρει με το wallet+ μία ολοκληρωμένη λύση για όλα τα έξοδα του αυτοκινήτου, διευκολύνοντας τον οδηγό να ανταποκριθεί σε κάθε ανάγκη του την ώρα που προκύπτει. Η σωστή και έγκαιρη συντήρηση του αυτοκινήτου, η άμεση επισκευή και η χωρίς καθυστερήσεις αλλαγή ελαστικών εξασφαλίζουν πιο ασφαλείς μετακινήσεις για όλους.

Το πρόγραμμα είχε παρουσιαστεί για πρώτη φορά τον Δεκέμβριο του 2021 και πλέον προσφέρεται πιο ολοκληρωμένο, με περισσότερες υπηρεσίες και μεγαλύτερη γκάμα επιλογών για τον χρήστη. Στις καινοτομίες του η διαθεσιμότητά του σε όλους, ασφαλισμένους στην Hellas Direct και μη, αλλά και η δυνατότητα επιλογής συνεργείου είτε από τα συνεργαζόμενα της εταιρίας είτε οποιοδήποτε άλλο θελήσει ο κάθε οδηγός.

Advertisement
Advertisement

Όλη η διαδικασία της χρηματοδότησης μέσω wallet+ γίνεται online. Η πλατφόρμα φέρνει κοντά τον ενδιαφερόμενο οδηγό, τα συνεργεία και τις τράπεζες που προσφέρουν το δάνειο. Μετά την έγκρισή του, η Hellas Direct αναλαμβάνει την επικοινωνία και την πληρωμή του συνεργείου, ενώ ο οδηγός αποπληρώνει το δάνειο με δόσεις στην τράπεζα που έχει επιλέξει.

«Θέλουμε να προσφέρουμε στους οδηγούς συνολικές λύσεις για την κινητικότητά τους, με εύκολες και γρήγορες online διαδικασίες. Θέλουμε να μην φέρνει τα πάνω κάτω στην καθημερινότητά τους ένα απρόοπτο, να επιλέγουν σε ποιο συνεργείο θα πάνε και να διαλέγουν επισκευές ή σέρβις τόσο εύκολα όσο παραγγέλνουν φαγητό» εξηγεί ο Αλέξης Πανταζής, συνιδρυτής και εκτελεστικός διευθυντής της Hellas Direct.

«Εργαζόμαστε για να έχει ο οδηγός την πιο πλήρη και αποτελεσματική ψηφιακή εμπειρία μαζί μας. Το εφαρμόσαμε στην ασφάλεια και επιδιώκουμε να επεκταθεί σε όλο το οικοσύστημα της κινητικότητας» τονίζει ο συνιδρυτής και εκτελεστικός διευθυντής της Hellas Direct Αιμίλιος Μάρκου.

Advertisement

Για την Hellas Direct

Advertisement

Η Hellas Direct είναι digital ασφαλιστική που δραστηριοποιείται εδώ και μία δεκαετία σε Ελλάδα και Κύπρο, παρέχοντας ασφάλεια κατοικίας, αυτοκινήτου και μηχανής.

Έχει την υποστήριξη κορυφαίων επενδυτών, όπως η Ευρωπαϊκή Τράπεζα Ανασυγκρότησης και Ανάπτυξης (EBRD), ο IFC (μέλος της Παγκόσμιας Τράπεζας) και η Portage Ventures, ενώ  φέτος διακρίθηκε για τρίτη φορά ως μία από τις 1000 ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρίες της Ευρώπης από τους Financial Times.

Επεκτεινόμενη στην αγορά της Ρουμανίας, τον Οκτώβριο του 2022, ξεκίνησε το άνοιγμά της στη Νοτιοανατολική Ευρώπη. Με το διευρυμένο wallet+ κάνει ακόμα ένα βήμα στην παροχή οικονομικών υπηρεσιών, με επίκεντρο την κινητικότητα.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠIΣΗΣ:
Μεγάλο αφιέρωμα: Πόσο πέφτουν οι τιμές των ηλεκτρικών μοντέλων;
newsautoChoice: Ηλεκτρικά αυτοκίνητα
10 αυτοκίνητα που κρατάνε τη μεταπωλητική τους αξία στην Ελλάδα!