Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

VW Up! GTI με βελτιώσεις από την Vilner

Ελλάδα 23:19
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

VW Up! GTI με βελτιώσεις από την Vilner

ΝΕΑ

VW Up! GTI με βελτιώσεις από την Vilner

ΝΕΑ

Η Vilner συνήθως ασχολείται με κάποια πιο εξωτικά μοντέλα, με πιο ξεκάθαρα sport προσανατολισμό, οπότε η πρότασή της για τον Up! GTI της Volkswagen δεν θα μπορούσε να μας αφήσει αδιάφορους.

Advertisement
Advertisement

Έχουμε δει κάμποσα βελτιωμένα αυτοκίνητα από τη Vilner, τα οποία συνήθως είναι πιο ιδιαίτερα, όπως για παράδειγμα μια Porsche 911 με δέρμα και ξύλο στην καμπίνα της.

Αυτή τη φορά όμως, δίνεται προσοχή σε ένα μοντέλο πολύ πιο «βασικό» για τα δεδομένα της σύγχρονης αυτοκινητοβιομηχανίας, όπως είναι το Volkswagen Up! GTI. Σε έναν κόσμο όπου τα supercars είναι πλέον σύνηθες να έχουν πάνω από 1.000 ίππους, το μικρό Up! έστω και στην έκδοση GTI, θεωρείται αυτοκίνητο πόλης. Παρά τα 113 άλογα του κινητήρα του, που όπως και να το κάνουμε, για τα δεδομένα της κατηγορίας, του εξασφαλίζουν καλές επιδόσεις αλλά και μια σπιρτάδα που το κάνει να ξεχωρίζει.

Advertisement
Advertisement

Ο ιδιοκτήτης αυτού του συγκεκριμένου, θέλησε να κάνει το κάτι παραπάνω για το μικρό GTI και έτσι απευθύνθηκε στη Vilner για να κάνει τα μαγικά της. Οι επεμβάσεις της Vilner έχουν περιοριστεί μόνο στην αισθητική του μικρού αυτοκινήτου, δηλαδή σε αυτό που βλέπουμε στις φωτογραφίες, με τον 1.000άρη τρικύλινδρο της Volkswagen κάτω από το εμπρός καπό να είναι «απείραχτος» για να κάνει τη δουλειά του σε συνεργασία με το 6τάχυτο κιβώτιο ταχυτήτων.

Δείτε ακόμα:

Advertisement

Πολυτελής έκδοση του Land Rover Discovery από την Vilner

Ηλεκτρικό station wagon από την Volkswagen

Advertisement

Δοκιμή: VW Up! GTI