Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

VW T-Roc Cabriolet: Δεν πέτυχε, αλλά φρεσκάρεται

Ελλάδα 19:32
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

VW T-Roc Cabriolet: Δεν πέτυχε, αλλά φρεσκάρεται

ΝΕΑ

VW T-Roc Cabriolet: Δεν πέτυχε, αλλά φρεσκάρεται

ΝΕΑ

Η περιορισμένη ζήτηση του κάμπριο crossover δεν αποθαρρύνει τη VW, η οποία ετοιμάζεται να του δώσει μια νέα ευκαιρία.

Advertisement
Advertisement

Σε μια ιδιαίτερα τολμηρή κίνηση προχώρησε η VW το 2019, λανσάροντας μια κάμπριο εκδοχή του δημοφιλούς compact SUV της, VW T-Roc. Παρά την ομολογουμένως μοντέρνα του εμφάνιση και την αίσθηση ελευθερίας που υποσχόταν πως θα χάριζε η υφασμάτινη αναδιπλούμενη οροφή, το T-Roc Cabriolet δεν μπόρεσε να πλησιάσει καν τις εμπορικές επιδόσεις του έτερης version του.

Τα «φτωχά» νούμερα, ωστόσο, φαίνεται πως δεν αποθαρρύνουν τη VW, η οποία προβάλλει έτοιμη να δώσει στο μοντέλο έναν φρέσκο αέρα. Στο πλαίσιο αυτό, εργάζεται πυρετωδώς πάνω σε μια facelift εκδοχή του, η παρουσίαση της οποίας θα συμβαδίσει με τα αποκαλυπτήρια του ανανεωμένου «κανονικού» T-Roc. Τι πρέπει να περιμένουμε;

Αδιαμφισβήτητα, όχι τεράστιες αλλαγές, αλλά κάποιες αισθητικές επεμβάσεις στον προφυλακτήρα, πλαισιωμένος από μια πιο λεπτή μάσκα με διαφορετικές γρίλιες και χρωμιωμένες λεπτομέρειες. Παράλληλα, τα γραφικά των προβολέων θα είναι ανασχεδιασμένα και το LED περίγραμμα των fake εισαγωγών αέρα στον προφυλακτήρα θα είναι εντονότερο.

Advertisement
Advertisement

Οι διαφορές στο προφίλ είναι ανεπαίσθητες, για να φτάσουμε στο πίσω μέρος όπου παρατηρούμε ανασχεδιασμένο προφυλακτήρα και φώτα με νέα φωτεινή υπογραφή, η οποία φυσικά θα υιοθετείται και από τις υπόλοιπες εκδόσεις του VW T-Roc.

Το τρέχον μοντέλο διατίθεται στην Ευρώπη με τον 3κύλινδρο 1.0 TSI των 115 PS και τον 4κύλινδρι 1.500αρη TSI των 150 PS. Αμφότερα τα μοτέρ αναμένεται να διατηρηθούν, υποβληθέντα – μάλλον –  σε κάποιες μικρές βελτιώσεις.

Advertisement

Όσον αφορά το λανσάρισμα του VW T-Roc Cabriolet αυτό δείχνει πως είναι προγραμματισμένο για τις αρχές του 2022. Θα παράγεται στο εργοστάσιο της μάρκας στο Osnabruck, δίπλα με την Porsche Cayman.

Υπενθυμίζεται πως πριν από λίγες ώρες, η VW αποκάλυψε το τρίτο compact SUV της γκάμας της, το Taigo, που παίρνει θέση δίπλα στα VW T-Roc και T-Cross.

Advertisement

Σημειωτέον ότι οι φωτογραφίες του άρθρου απεικονίζουν το τρέχον T-Roc Cabriolet και όχι την επερχόμενη, ανανεωμένη έκδοση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Συγκριτικό: Citroen e-C4 C-Cross vs VW ID.3
Πότε θα κυκλοφορήσουν τα VW ID.1 και ID.2;
Συγκριτική δοκιμή: Volkswagen Golf GTI vs Golf GTD

Advertisement