Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

VW: Μετονομάζεται σε… Voltswagen;

Ελλάδα 11:49
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

VW: Μετονομάζεται σε… Voltswagen;

ΝΕΑ

VW: Μετονομάζεται σε… Voltswagen;

ΝΕΑ

Μοιάζει με πρωταπριλιάτικο αστείο, αλλά δεν είναι. Η γκάμα ηλεκτρικών της Volkswagen στις ΗΠΑ φαίνεται πως υιοθετεί την ονομασία “Voltswagen”.

Advertisement
Advertisement

Σε μια κίνηση που προβάλλει σαν… πρωταπριλιάτικο αστείο προχώρησε η VW.

Σε Δελτίο Τύπου που διέρρευσε τη Δευτέρα, αναφέρεται πως η γερμανική εταιρεία βαφτίζει την γκάμα των ηλεκτρικών μοντέλων της με την ονομασία  “Voltswagen”. Η συγκεκριμένη μετονομασία σηματοδοτεί τη μετάβαση της εταιρείας στο καθεστώς της ηλεκτροκίνησης και συνακολουθεί το λανσάρισμα του ID.4 στην αμερικανική αγορά.

Όπως είναι πασιφανές, το πρώτο συνθετικό της νέας ονομασίας, “Volts”, αναφέρεται στη μονάδα μέτρησης της ηλεκτρικής τάσης «βολτ» η οποία συμβολίζεται με το γράμμα “V”.

Advertisement
Advertisement

Η πρωτοβουλία της VW προκάλεσε πολλές απορίες, με αρκετά Μέσα να επιχειρούν να έρθουν σε επικοινωνία με τους ιθύνοντες της μάρκας. Ανάμεσα σε αυτά και το Automotive News το οποίο μίλησε με μια καλά ενημερωμένη πηγή, η οποία επιβεβαίωσε τη μετονομασία σε… Voltswagen.

Σύμφωνα, μάλιστα, με πληροφορίες όλα τα ηλεκτρικά μοντέλα της Voltswagen θα κοσμούνται από ένα σχετικό έμβλημα το οποίο θα τα ξεχωρίζει από τα συμβατικά αυτοκίνητα που θα διατηρήσουν το παραδοσιακό λογότυπο της εταιρείας. Παράλληλα, το νεότευκτο έμβλημα θα έχει ανοιχτό μπλε φόντο.

Advertisement

Διευκρινίζεται πως η μετονομασία της εταιρείας θα αφορά αποκλειστικά την αγορά των ΗΠΑ.

Advertisement

Διαβάστε επίσης:
VW: Θέλετε ένα ηλεκτρικό κάμπριο;
VW ID.4: Το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό SUV της φίρμας
Παρουσίαση για το νέο VW Golf GTI Clubsport 45

 

 

Advertisement