Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

VW ID Beach Buggy τον Μάρτιο

Ελλάδα 11:59
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

VW ID Beach Buggy τον Μάρτιο

ΝΕΑ

VW ID Beach Buggy τον Μάρτιο

ΝΕΑ

Η Volkswagen εισέρχεται στο πνεύμα των διακοπών στέλνοντας τις κάρτες Χριστουγέννων που δίνουν μια ματιά στην επόμενη ιδέα της εταιρείας. Μια από τις κάρτες Χριστουγέννων δείχνει ότι ο Σάντα έχει αντικαταστήσει το έλκηθρο με ένα νέο buggy στην παραλία, το ID beach buggy. Αυτό είναι αξιοσημείωτο καθώς οι προηγούμενες αναφορές υποδηλώνουν ότι η Volkswagen εργάζεται επάνω σε ένα ηλεκτρικό buggy που αντλεί έμπνευση από το αρχικό Meyers Manx.

Advertisement
Advertisement

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ

Η εικόνα teaser είναι αρκετά σκοτεινή, αλλά μπορούμε να δούμε ότι το πρωτότυπο διαθέτει μικρό καπό και ένα κομψό αλεξήνεμο. Το μοντέλο εμφανίζεται επίσης να έχει roll bar αλλά και αμάξωμα με κυρτές επιφάνειες. Άλλα σημαντικά χαρακτηριστικά είναι τα στρογγυλά φώτα πίσω, εμπνευσμένα από το Beetle, όπως και τα ειδικά ελαστικά που χρησιμοποιούνται για κίνηση σε αμμόλοφους. Λίγα είναι γνωστά για το buggy, ωστόσο το πρωτότυπο αναμένεται να πατήσει στην πλατφόρμα MEB της εταιρείας. Το αυτοκίνητο θα κάνει το ντεμπούτο του στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης το 2019 και θα μπορούσε τελικά να φτάσει στην παραγωγή, παρότι λέγεται πως οι ιθύνοντες βρίσκονται σε «ενεργό προβληματισμό». Ενώ ακούγεται περίεργο που η Volkswagen σκέφτεται να κατασκευάσει ένα ηλεκτρικό buggy για την παραλία, θυμίζουμε πως η αυτοκινητοβιομηχανία εισήγαγε το concept Buggy το 2011. Το συγκεκριμένο μοντέλο βασίστηκε στο up! και είχε επίσης έμπνευση από το θρυλικό Meyers Manx.

Ένα μοντέλο παραγωγής θα είχε πιθανώς περιορισμένη ζήτηση, αλλά θα μπορούσε να λειτουργήσει ως φωτοστέφανο που προσελκύει την προσοχή στο εμπορικό σήμα και κάνει τους πελάτες να ενδιαφέρονται για πιο παραδοσιακά μοντέλα ταυτότητας. Το ID Beach Buggy δεν είναι το μοναδικό ρετρό σε έμπνευση όχημα υπό εξέλιξη, καθώς η Volkswagen εργάζεται επίσης σε μια έκδοση παραγωγής του ID Buzz, η οποία είναι μια σύγχρονη εκδήλωση στο εικονικό Microbus. Η εταιρεία λέγεται επίσης ότι θα κατασκευάσει επίσης και ένα πεντάθυρο εμπνευσμένο από το Beetle.

Advertisement
Advertisement

VW-ID-Beach-Buggy-tsiro-640