Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

VW: Επιβεβαίωση για το ηλεκτρικό SUV

Ελλάδα 17:20
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

VW: Επιβεβαίωση για το ηλεκτρικό SUV

ΝΕΑ

VW: Επιβεβαίωση για το ηλεκτρικό SUV

ΝΕΑ

Η VW επιβεβαιώνει την προώθηση στην παραγωγή του ID.4, του SUV που θα είναι αμιγώς ηλεκτρικό και σε επίπεδο διαστάσεων θα τοποθετείται ανάμεσα στο T-Roc και στο Tiguan.

Advertisement
Advertisement

Σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Michigan των ΗΠΑ, η VW έδωσε κάποιες πληροφορίες για τα μοντέλα της που περιμένουμε να εμφανιστούν στο άμεσο μέλλον. Φυσικά και τα σημαντικότερα νέα θα είναι της κατηγορίας SUV, με τη διευκρίνιση πως για την Αμερικάνικη αγορά, δεν θα σταματήσουν τα σεντάν μοντέλα- κάτι που φημολογούνταν ότι θα συμβεί.

Advertisement
Advertisement

Για την Αμερικάνικη αγορά, προβλέπεται στο άμεσο μέλλον να παρουσιαστούν δύο μοντέλα: το αμιγώς ηλεκτρικό ID.4 που κατατάσσεται βάση μεγέθους στην κατηγορία C (ανάμεσα στα T-Roc και Tiguan) και το ανανεωμένο Atlas, που είναι ένα μεγάλο 7θέσιο SUV. Την άνοιξη του 2020 θα αποκαλυφθεί πλήρως η ηλεκτρική πρόταση της VW στην κατηγορία των SUV, που θα είναι η έκδοση παραγωγής του πρωτοτύπου ID-Crozz και θα έχει τετρακίνηση και απόδοση ισχύος από το ζεύγος των ηλεκτροκινητήρων που θα φτάνει τους 300 ίππους. Η παραγωγή του αυτοκινήτου θα γίνεται στην Chattanooga του Τενεσί.

Αναφορικά με το Atlas, η VW κάνει λόγο για μια ανανέωση και όχι για καινούργιο μοντέλο. Μάλιστα, η ανανεωμένη εκδοχή του θα είναι έτοιμο μέσα στο 2021, κάτι που δείχνει πως η διάθεση της VW για ανανέωση του κάθε μοντέλο μετά την 4ετία του στην αγορά της Αμερικής, παραμένει σταθερή.

Advertisement