Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το VW Arteon με μοναδική εμφάνιση

Ελλάδα 21:37
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το VW Arteon με μοναδική εμφάνιση

ΝΕΑ

Το VW Arteon με μοναδική εμφάνιση

ΝΕΑ

Το γερμανικό σεντάν-κουπέ VW Arteon με τη βοήθεια της κορυφαίας κατασκευάστριας εταιρείας ζαντών Vossen Wheels, πραγματικά μεταμορφώνεται, όντας πιο «άγριο» και ψαρωτικό σε εμφάνιση.

Advertisement
Advertisement

 

Του ΚΩΣΤΑ ΧΑΡΙΑΤΗ

Advertisement
Advertisement

Θα ήταν αδύνατο το Arteon να μην αποτελέσει προϊόν βελτίωσης, καθώς και μόνο η εξωτερική του εμφάνιση κεντρίζει το ενδιαφέρον για κάτι παραπάνω. Το μοντέλο των φωτογραφιών αποτελεί ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα, καθώς έχει δεχθεί τη απαραίτητη βοήθεια των γερμανών βελτιωτών.

vw-arteon-by-how-deep-rides-on-vossen-wheels_2-chariatis-530

Καταρχήν είναι ξεκάθαρο πως έχει χαμηλώσει τόσο όσο να «γλύφει» πραγματικά την άσφαλτο, χάρη στην τοποθέτηση ρυθμιζόμενης ανάρτησης από την ΚW, που έχει μειώσει το συνολικό ύψος κατά 40 mm. Επίσης έχουν τοποθετηθεί οι κατασκευασμένες από γραφίτη, 20 ιντσών σφυρήλατες ζάντες VFS-1 από την Vossen, ενώ για τους λάτρεις του ρετρό σχεδιασμού, προαιρετικά μπορεί να τοποθετηθεί το μοντέλο LC 105T, πάλι από την ίδια εταιρεία.

Advertisement

Με την καινοτόμο  διαδικασία σχηματισμού ροής που χρησιμοποιεί η Vossen διατηρείται ο μοναδικός σχεδιασμός, ενώ παράλληλα βελτιώνεται η δομή της ζάντας, δημιουργώντας μία ανθεκτικότερη και  ελαφρύτερη ζάντα,  ενισχύοντας την οδηγική εμπειρία. Δυστυχώς, δεν έχουμε πληροφορίες σχετικά με όποιες πιθανές αναβαθμίσεις έχει δεχθεί ο κινητήρας του συγκεκριμένου Arteon.

vw-arteon-by-how-deep-rides-on-vossen-wheels_4-chariatis-640

Advertisement