Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Βρήκαμε στον δρόμο το πρώτο MG Cyberster

Ελλάδα 4:20
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Βρήκαμε στον δρόμο το πρώτο MG Cyberster

ΝΕΑ

Βρήκαμε στον δρόμο το πρώτο MG Cyberster

ΝΕΑ

Ο φακός του Newsauto απαθανάτισε το πρώτο MG Cyberster με πινακίδες κυκλοφορίας στην Ευρώπη!

Advertisement
Advertisement

Η επανεμφάνιση της MG στην Ευρώπη έχει συνδυαστεί όχι μόνο με καλές κριτικές αλλά και με πωλήσεις. Στην Ελλάδα ήδη η μάρκα, τα μοντέλα της οποίας εισαγάγει ο Όμιλος Συγγελίδη, έχει αρχίσει να κάνει αισθητή την παρουσία της, με το δίκτυο των αντιπροσώπων αριθμητικά φτάνει τους 15 ενώ μέχρι το τέλος του έτους θα φτάσουν τους 20.

Ακόμα και οι πωλήσεις έχουν ξεπεράσει σύμφωνα με τις πληροφορίες τις 100 μονάδες σε λιγότερο από δύο εβδομάδες που η MG λανσαρίστηκε στην Ελλάδα. Η γκάμα των μοντέλων περιλαμβάνει αυτή τη στιγμή, SUV, hatchback και Station wagon αμαξώματα, όμως σύντομα θα προστεθεί και ένα διθέσιο σπορ ανοιχτό μοντέλο με την ονομασία Cyberster.

Το συγκεκριμένο και όπως έχετε διαβάσει στο Newsauto, έχει ξεκινήσει να παράγεται ενώ ήδη από τις 26 Σεπτεμβρίου έχουν αρχίσει και οι παραγγελίες στην Κίνα. Αυτό σημαίνει πως τις επόμενες εβδομάδες θα ξεκινήσουν να κάνουν την εμφάνισή τους στους δρόμους τα πρώτα MG Cyberster.

Advertisement
Advertisement

Το πρώτο με πινακίδες

Ωστόσο, πριν ξεκινήσει κανονικά η παράγωγή, το πρώτο MG Cyberster εμφανίστηκε στην Ευρώπη. Όπως μπορείτε να δείτε και από τις αποκλειστικές εικόνες του Newsauto, το συγκεκριμένο κόκκινο Cyberster και μάλιστα με πινακίδες κυκλοφορίας εμφανίστηκε στην Αγγλία πριν από λίγες ημέρες.

Όπως ήταν αναμενόμενο τράβηξε πάνω του τα βλέμματα και από τις αντιδράσεις του κόσμου, φάνηκε ξεκάθαρα πως θα έχει μία πολύ καλή πορεία.

Advertisement

Να σημειώσουμε πως το μοντέλο στην Κίνα θα πωλείται από 41.000 δολάρια, στην έκδοση με ηλεκτροκινητήρα στον πίσω άξονα, απόδοσης 310 ίππων.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Σπύρος Φωτεινός: Ο Έλληνας που φέρνει τους Κινέζους στην Ευρώπη
Το κάθισμα με… δόνηση που σε κάνει μάγκα!
Το κουπέ Tesla Model 3 θα μπορουσε να ήταν έτσι (+video)