Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Volvo: Με πλούσιο εξοπλισμό και όφελος πάνω από 5.000 ευρώ

Ελλάδα 13:12
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Volvo: Με πλούσιο εξοπλισμό και όφελος πάνω από 5.000 ευρώ

ΝΕΑ

Volvo: Με πλούσιο εξοπλισμό και όφελος πάνω από 5.000 ευρώ

ΝΕΑ

Με το προωθητικό πρόγραμμα Volvo Now, η ελληνική αντιπροσωπεία της εταιρείας προσφέρει ορισμένα μοντέλα της με πολλά προνόμια. Λεπτομέρειες παρακάτω.

Advertisement
Advertisement

Το πρόγραμμα Volvo Now επανέρχεται για το 2017, προσφέροντας νέες εκδόσεις που διαθέτουν επιπλέον καινοτόμα συστήματα τεχνολογίας και διατίθενται σε προνομιακές τιμές. Ταυτόχρονα, με το Volvo Now η σουηδική μάρκα προσφέρει ιδιαίτερα προνομιακές τιμές σε όλα της τα μοντέλα παράλληλα με 5 χρόνια πλήρες σέρβις σύμφωνα με το πρόγραμμα του κατασκευαστή, 5 χρόνια εγγύηση και 5 χρόνια οδική βοήθεια, χωρίς καμία επιπλέον χρέωση. Αξίζει να σημειωθεί ότι με το Volvo Now το συνολικό όφελος για τον πελάτη σε κάποιες περιπτώσεις υπερβαίνει αρκετά τα 5.000 ευρώ ενώ ειδικά για το δωρεάν πλήρες σέρβις, αυτό ισχύει ακόμα και σε περίπτωση μεταπώλησης του αυτοκινήτου κατά τη διάρκεια της πενταετίας.

Advertisement
Advertisement

Πιο συγκεκριμένα, η Volvoπαρουσιάζει τις νέες εκδόσεις Livtech για τα μοντέλα V40, V40 Cross Country, S60 και V60 που προσφέρουν πλούσιο πρόσθετο εξοπλισμό σε προνομιακές τιμές. Οι νέες εκδόσεις Livtech διαθέτουν επιπλέον καινοτόμα συστήματα τεχνολογίας όπως το σύστημα αυτόματου παρκαρίσματος(Park Assist Pilot) το οποίο κάνει το παρκάρισμα μία ευχάριστη και απολαυστική διαδικασία. Επίσης, διαθέτουν πίσω κάμερα παρκαρίσματος/οπισθοπορείας καθώς και σύστημα πλοήγησης με έγχρωμη οθόνη. Διαθέσιμες επίσης είναι και κάποιες ξεχωριστές διακοσμητικές πινελιές που χαρίζουν στα μοντέλα πιο σπορ και δυναμική εμφάνιση (αεροτομές, διακοσμητικά μαρσπιέ, πλαϊνές ποδιές κλπ).