Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Volvo, χωρίς άγχος

Ελλάδα 21:54
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Volvo, χωρίς άγχος

ΝΕΑ

Volvo, χωρίς άγχος

ΝΕΑ

Ενώ η Volvo συνεχίζει να καταγράφει ιδιαίτερα υψηλές πωλήσεις σε όλες τις κατηγορίες των αυτοκινήτων, με τον νέο κινητήρα βενζίνης 1,5 lt να κερδίζει έδαφος έναντι των ντίζελ, η ελληνική αντιπροσωπία δίνει νέο κίνητρο στο όφελος της απόσυρσης.

Advertisement
Advertisement

Τo Volvo S60 T3, με τον νέο βενζινοκινητήρα των 1.498 cc απόδοσης 152 PS και με στάνταρ to νέο αυτόματο κιβώτιο 6 σχέσεων, είναι η νεότερη προσθήκη στην γκάμα των Σουηδών. Ο νέος 1.5 turbo κινητήρας έχει εξελιχθεί από τη Volvo και κατασκευάζεται στο εργοστάσιο του Σέβντε στη Σουηδία. Η μέγιστη τιμή της ροπής είναι 25,5 kgm και παραμένει διαθέσιμη από τις 1.680 έως τις 4.020 rpm. Το S60 T3 επιταχύνει στα 100 km/h σε 8,6 sec και έχει τελική τα 210 km/h. Η κατανάλωση σε μεικτό κύκλο είναι 5,8 lt/100 km. Στον βασικό εξοπλισμό του sedan της σουηδικής μάρκας περιλαμβάνεται το σύστημα αυτόνομης πέδησης City Safety, για αποτροπή συγκρούσεων σε ταχύτητες έως και 50 km/h. Ο συνδυασμός 1.5 turbo – αυτόματο κιβώτιο είναι διαθέσιμος και στο V60.

Εγγύηση απόσυρσης

Ένα σημαντικό κίνητρο σε όσους σκέφτονται να αγοράσουν ένα Volvo δίνει η ελληνική αντιπροσωπία: εγγυάται το όφελος απόσυρσης για όλες τις νέες παραγγελίες μέχρι και τις 31 Μαΐου, ανεξάρτητα από τον χρόνο άφιξης και εκτελωνισμού. Ετσι, ο πελάτης της Volvo δεν θα έχει το άγχος αν το εργοστάσιο θα στείλει σύντομα το αυτοκίνητο προκειμένου να προλάβει να εκτελωνιστεί μέχρι την καταληκτική ημερομηνία που έχει ανακοινώσει η κυβέρνηση.

Advertisement
Advertisement

Η προωθητική ενέργεια της Volvo Car Hellas αφορά τα V40, S60 και V60, καθώς και τις Cross Country εκδόσεις τους. Το εγγυημένο όφελος απόσυρσης συνδυάζεται με πρόσθετο προωθητικό πρόγραμμα, αυξάνοντας σημαντικά το συνολικό όφελος για τον αγοραστή.

Για παράδειγμα, το προαναφερθέν S60 T3 Auto έχει προτεινόμενη τιμή 27.900 ευρώ. Μετά την έκπτωση από την απόσυρση και την προσφορά της Volvo Car Hellas η τιμή του διαμορφώνεται στα 23.500 ευρώ. Αντίστοιχα, το V40 Cross Country Τ3 Auto με τον 1.5 βενζίνης των 152 PS, στην έκδοση Kinetic, έχει προτεινόμενη τιμή λιανικής 26.700 ευρώ. Το εγγυημένο όφελος απόσυρσης είναι 1.320 ευρώ και σε συνδυασμό με το προωθητικό πρόγραμμα της Volvo Car Hellas η τελική προτεινόμενη τιμή λιανικής υποχωρεί στα 22.900 ευρώ.