Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Volkswagen T-Rug: ένας αντίπαλος για το Land Rover Defender

Ελλάδα 15:42
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Volkswagen T-Rug: ένας αντίπαλος για το Land Rover Defender

ΝΕΑ

Volkswagen T-Rug: ένας αντίπαλος για το Land Rover Defender

ΝΕΑ

Σύμφωνα με πρόσφατες φήμες στον γερμανικό Τύπο η Volkswagen ενδέχεται να χρησιμοποιήσει την πλατφόρμα MEB των ηλεκτρικών οχημάτων της, ως βάση για την δημιουργία και ενός σκληροπυρηνικού εκτός δρόμου μοντέλου με την ονομασία T-Rug.Του ΓΙΑΝΝΗ ΧΑΡΠΙΔΗ

Advertisement
Advertisement

Είναι γνωστό πως τα ηλεκτρικά οχήματα θα παίξουν πολύ σημαντικό ρόλο στην μελλοντική πορεία της Volkswagen. Η ολοκαίνουργια πλατφόρμα MEB θα είναι και βάση για την γκάμα των ηλεκτρικών VW, όμως σύμφωνα με δημοσιεύματα στον γερμανικό Τύπο η εταιρία εξετάζει το ενδεχόμενο χρήσης της πλατφόρμας και για τη δημιουργία ενός εκτός δρόμου μοντέλου με σκληροτράχηλο χαρακτήρα.

Η πιο πιθανή ονομασία για το μοντέλο είναι η T-Rug ενώ αναφέρεται ως αρκετά πιθανή η δημιουργία τόσο τρίθυρων όσο και πεντάθυρων εκδόσεων κάτι που κάνει ακόμα πιο βάσιμες τις υποψίες πως στόχος της VW είναι να δημιουργήσει έναν αντίλογο στο Land Rover Defender. Το μήκος του T-Rug αναμένεται να κυμαίνεται μεταξύ των 4.5 και 4.85 μέτρων ανάλογα με τον αριθμό των θυρών. Πάντως κάθε αναφορά είναι ακόμα εξαιρετικά πρώιμη αφού δεν ακόμα δεν υπάρχει καμία επίσημη απόφαση για ένα τέτοιο μοντέλο. Ωστόσο δεν θα ήταν καθόλου παράξενο αν τελικά δοθεί το πράσινο φως καθώς έχουμε δει πως όλες οι εταιρίες προσπαθούν να επεκτείνουν προς κάθε κατεύθυνση την γκάμα των SUV τους ακόμα και αν μιλάμε για μοντέλα που δεν βρίσκονται στον πυρήνα της αγοράς.

626989-16x9-lg454564harpi640

Advertisement
Advertisement