Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Volkswagen Golf 8: Αποκάλυψη για το εσωτερικό του

Ελλάδα 10:49
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Volkswagen Golf 8: Αποκάλυψη για το εσωτερικό του

ΝΕΑ

Volkswagen Golf 8: Αποκάλυψη για το εσωτερικό του

ΝΕΑ

Ο οικονομικός απολογισμός για τους μετόχους της VW εκτός από τους βαρετούς για κάποιους αριθμούς, περιλάμβανε και την αποκάλυψη των επίσημων σκίτσων για το εσωτερικό (πίνακας οργάνων και ταμπλό) του νέου VW Golf 8.

Advertisement
Advertisement

 

Οι παρουσιάσεις των οικονομικών πεπραγμένων των εταιριών αυτοκινήτου, αποκτούν ενδιαφέρον και για τα αυτοκινητιστικά sites και έντυπα εκτός από τα μέσα ενημέρωσης με ειδίκευση στα οικονομικά.

Advertisement
Advertisement

Έτσι μετά την Ferrari της οποίας το διοικητικό συμβούλιο αποκάλυψε ειδήσεις για νέα μοντέλα και στρατηγική, στον οικονομικό της απολογισμό, η Volkswagen στην δική της αντίστοιχη εκδήλωση, έδωσε λεπτομέρειες και πληροφορίες για το νέο Golf (τι άλλο) δίνοντας στην δημοσιότητα σκίτσα από το εσωτερικό του.

Advertisement

Αν συγκρίνετε το Golf 8 με τον προκάτοχό του θα δείτε πως εσωτερικά έχει εντελώς διαφορετικό layout, με κεντρική οθόνη η οποία προσπαθεί να ταιριάξει την νέα εμφάνιση (digital απεικονίσεις των δεικτών και οργάνων ελέγχου) με την παραδοσιακή λειτουργικότητα των διακοπτών. Χαμηλά βρίσκονται οι αεραγωγοί και το σύστημα κλιματισμού.

Η κεντρική κονσόλα έχει αποθηκευτικούς χώρους και φυσικά wireless σύστημα φόρτισης κινητής τηλεφωνίας. Ο μοχλός αλλαγής ταχυτήτων έχει σχεδιαστεί ξανά θυμίζοντας αυτών από τα αυτόματα VW και λίγο πιο κάτω συναντάμε το ηλεκτρικό χειρόφρενο. Ελπίζουμε στην Volkswagen να μην ακολουθήσουν την τακτική των σκληρών πλαστικών και στο Golf όγδοης γενιάς.

Advertisement

Το σκίτσο της εξωτερικής εμφάνισης του νέου Golf  δεν μας δείχνει κάτι που δεν γνωρίζουμε (έχουν κυκλοφορήσει και δημοσιευτεί οι κατασκοπευτικές φωτογραφίες του μοντέλου χωρίς καμουφλάζ).

Σύμφωνα με πληροφορίες το Golf Mk8 θα παρουσιαστεί επίσημα τον Οκτώβριο σε μεγάλο (όπως πρέπει) event στο Wolfsburg.

Advertisement