Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Είναι αυτό το νέο VW Golf Mk8;

Ελλάδα 12:24
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Είναι αυτό το νέο VW Golf Mk8;

ΝΕΑ

Είναι αυτό το νέο VW Golf Mk8;

ΝΕΑ

Μια φωτογραφία από το πάρκιν του τμήματος έρευνας και εξέλιξης της VW στο Πεκίνο είναι πολύ πιθανό να μας δίνει μια πρώτη γεύση της όγδοης γενιάς του Golf.Του ΓΙΑΝΝΗ ΧΑΡΠΙΔΗ

Advertisement
Advertisement

Κατά πάσα πιθανότητα αυτό που βλέπουμε στη φωτογραφία είναι ένα από τα πρωτότυπα εξέλιξης του VW Golf όγδοης γενιάς. Το αυτοκίνητο έχει αρκετό καμουφλάζ αλλά όχι όμως και στη μάσκα όπου είναι ευδιάκριτη η αλλαγή σε μια σαφώς πιο δυναμική σχεδιαστική διάθεση.

Τα στενόμακρα φώτα και οι μεγάλες τραπεζοειδείς εισαγωγές αέρα είναι μερικά από τα πιο χαρακτηριστικά στοιχεία στο εμπρός μέρος ενώ στο πίσω μέρος μπορούμε να διακρίνουμε την διαφορετική σχεδίαση των φώτων καθώς και την παρουσία διπλής εξάτμισης.

caa336be-2020-vw-golf-_2567654harpi640_1

Advertisement
Advertisement

Ωστόσο υπάρχουν αρκετές αμφιβολίες σχετικά με την γνησιότητα της συγκεκριμένης φωτογραφίας για την οποία αρκετοί ισχυρίζονται πως είναι προϊόν photoshop. Η αλήθεια είναι πως είναι αρκετά απίθανο να είχε αφεθεί σε κοινή θέα στο πάρκιν ένα πρωτότυπο που βρίσκεται ακόμα σε στάδιο μυστικών δοκιμών. Πολύ περισσότερο δε είναι περίεργο να είχαν αφεθεί ακάλυπτες οι επιφάνειες που αφήνουν φανερές τόσες λεπτομέρειες για το εμπρός και πίσω μέρος.

caa336be-2020-vw-golf-_2567654harpi640