ΝΕΑ

VW: “Teaser” εικόνα για την 8η γενιά του Golf (+Video)

Ελλάδα 13:19
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

VW: “Teaser” εικόνα για την 8η γενιά του Golf (+Video)

ΝΕΑ

VW: “Teaser” εικόνα για την 8η γενιά του Golf (+Video)

ΝΕΑ

Μια νέα εικόνα teaser της ερχόμενης 8η γενιάς του Golf αποκάλυψε η Volkswagen κατά την ετήσια σύνοδο της εταιρίας στο Wolfsburg της Γερμανίας. Το νέο Golf μαζί με τo πρώτο I.D. μοντέλο θα αποτελέσουν τα οχήματα που θα ορίσουν την αρχή για το μέλλον της VW, σύμφωνα με την ίδια. ΤΟΥ ΘΟΔΩΡΗ ΞΥΔΗ

Advertisement
Advertisement

Συγκεκριμένα η αποκάλυψη έγινε από τον Jurgen Stackmann, μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Volkswagen, υπεύθυνο για τις πωλήσεις και το μάρκετινγκ, ο οποίος έκανε λόγο για τη μεγάλη σημασία που θα έχει το νέας γενιάς Golf για την Volkswagen, η εξέλιξη του οποίου κράτησε τέσσερα χρόνια.

Το σχέδιο που βλέπετε στις οθόνες σας είναι φυσικά πολύ γενικό, αλλά λογικά περιλαμβάνει στοιχεία που θα δούμε και στο νέας γενιάς Golf, όπως είναι το σχήμα της πίσω κολόνας, τα μικρά σε μέγεθος φωτιστικά σώματα αλλά και οι έντονα τονισμένοι “ώμοι” στις πόρτες, στο ύψος περίπου των παραθύρων.

vw-golf-mk8-teaser

Advertisement
Advertisement

Σύμφωνα με τον Stackmann, στη σχεδίαση και την εξέλιξη του νέου Golf έχουν ενσωματωθεί όλα εκείνα τα ποιοτικά στοιχεία που χαρακτήριζαν και τις προηγούμενες γενιές του μοντέλου αλλά θα είναι παράλληλα και πλήρως συνδεδεμένο, με την συνδεσιμότητα να είναι ένας από τους μεγάλους τομείς για τις επενδύσεις της Volkswagen τώρα αλλά και στο μέλλον. “Μπορείτε να πείτε ότι το (σ.σ. νέο) Golf ανοίγει την πόρτα στον ψηφιακό κόσμο της Volkswagen”, είπε ο Stackmann χαρακτηριστικά, χωρίς φυσικά να αποκαλύψει κάτι παραπάνω για την 8η γενιά του best seller της.

Πολλά και ενδιαφέροντα ήταν αυτά που ειπώθηκαν στην σύνοδο της Volkswagen, την οποία και μπορείτε να παρακολουθήσετε στο βίντεο των 90 λεπτών που ακολουθεί.