Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Vision 1789: Γαλλικό hypercar που δεν μοιάζει με κανένα άλλο

Ελλάδα 11:23
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Vision 1789: Γαλλικό hypercar που δεν μοιάζει με κανένα άλλο

ΝΕΑ

Vision 1789: Γαλλικό hypercar που δεν μοιάζει με κανένα άλλο

ΝΕΑ

Ένας ελάχιστα γνωστός σχεδιαστικός οίκος ο Vision Automobiles Paris έχει παρουσιάσει μια σειρά από πολύ λεπτομερείς αποδόσεις που απεικονίζουν το Vision 1789 του Le Mans.

Advertisement
Advertisement

Το πρωτότυπο είναι γνωστό ως 1789 και παίρνει το όνομά της από τη γαλλική επανάσταση του εν λόγω έτους. Η ομάδα των σχεδιαστών το φαντάστηκε να μεγαλουργεί τόσο στην πίστα όσο και στο δρόμο.

Το αγωνιστικό αυτοκίνητο γεμίζει αμέσως το μάτι χάρη στο κομψό και φουτουριστικό του σχήμα. Στο εμπρός μέρος, υπάρχει ένα ζευγάρι απλών προβολέων και ενός διακεκριμένου σπόιλερ που βοηθά τη σωστή διαχείριση αέρα. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει επίσης ο τρόπος με τον οποίο τα εσωτερικά τμήματα των τροχών με το όμορφο αμάξωμα. Περαιτέρω προσθήκη στην ελκυστικότητα αυτής της απόδοσης προσδίδει το επιμηκισμένο παρμπρίζ που εκτείνεται αρκετά προς τα εμπρός, στην πραγματικότητα καλύπτει την πρόσθια ανάρτηση.

Advertisement
Advertisement

Στο προφίλ, το Vision 1789 διαθέτει εντυπωσιακά τόξα τροχών, οι καθρέπτες απουσιάζουν, όλα προς χάρη της αεροδυναμικής. Η ολοκλήρωση του εντυπωσιακού εξωτερικού σχεδιασμού είναι το πίσω άκρο το οποίο διαθέτει έναν τεράστιο διαχύτη που περιλαμβάνει ένα διαφανές τμήμα, λεπτά οπίσθια φώτα LED και μια πτυσσόμενη πίσω πτέρυγα.

Το εσωτερικό είναι εξίσου εντυπωσιακό με τα σπορ καθίσματα να μοιάζουν με ταινία sci-fi, συμπεριλαμβανομένων των προσκέφαλων που εκτείνονται πραγματικά από την οροφή. Ακριβώς μπροστά από τον οδηγό υπάρχει ένα τιμόνι εμπνευσμένο από το μηχανοκίνητο αθλητισμό με μια μεγάλη ψηφιακή οθόνη.

Διαβάστε επίσης:

Advertisement

To Hypercar της Toyota θα έχει 1.000 ίππους

Νέο hypercar 700 ίππων από την Koenigsegg

Advertisement

Lamborghini SCV12: Το hypercar της Squadra Corse των 830 ίππων (+video)