Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Video: To πολυτάλαντο Audi Q2

Ελλάδα 22:56
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Video: To πολυτάλαντο Audi Q2

ΝΕΑ

Video: To πολυτάλαντο Audi Q2

ΝΕΑ

Το πιο μικρό SUV της Audi έχει μια πλήρη γκάμα που καλύπτει όλες τις απαιτήσεις.

Advertisement
Advertisement

Σπάνια ένα αυτοκίνητο μπορεί να καλύπτει με επιτυχία τόσες απαιτήσεις όσο το Audi Q2. Καταρχήν είναι τόσο κόμπακτ όσο πρέπει για να είναι ευέλικτο μέσα στην πόλη και τόσο ευρύχωρο ώστε να μπορεί να παίξει το ρόλο του βασικού αυτοκινήτου μιας μικρής οικογένειας.

Είναι σύγχρονο σχεδιαστικά αλλά και τεχνολογικά, καθώς αφενός μπορεί να εξοπλιστεί με πολλά συστήματα υποβοήθησης και αφετέρου διαθέτει ένα ιδιαίτερα εξελιγμένο σύστημα infotainment σε συνδυασμό με ένα ψηφιακό πίνακα οργάνων.

Η γκάμα των κινητήρων του περιλαμβάνει σύνολα βενζίνης 1.000 και 1.500 κυβικών με 110 και 150 ίππους αντίστοιχα και με το πιο ισχυρό να συνδυάζεται αποκλειστικά με αυτόματο κιβώτιο S-tronic. Που είναι στάνταρ τόσο με τον εισαγωγικό κινητήρα πετρελαίου των 116 ίππων όσο και με τον πιο ισχυρό των 150 ίππων, που κινεί όλους τους τροχούς μέσω του πολύ καλού συστήματος τετρακίνησης quattro.

Advertisement
Advertisement

Στην κορυφή της γκάμας υπάρχει το SQ2 των 300 ίππων, ενώ περισσότερα για το Audi Q2 μπορείτε να δείτε στο βίντεο που ακολουθεί.

Περισσότερα για το Audi Q2 μπορείτε να δείτε εδώ.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Επανάσταση στο design: H Audi φέρνει το… μέσα-έξω
Δοκιμή: Audi Q2 1.5 TFSI 150 PS S tronic
Η Audi θα διατηρήσει την ονομασία e-tron και στο μέλλον

 

Advertisement