Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Video: Το ηγετικό Audi Q8 e-tron

Ελλάδα 16:26
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Video: Το ηγετικό Audi Q8 e-tron

ΝΕΑ

Video: Το ηγετικό Audi Q8 e-tron

ΝΕΑ

Το Audi Q8 e-tron αποτελεί μια πραγματική επανάσταση στον κόσμο της αυτοκίνησης, συνδυάζοντας την υπεροχή της ηλεκτροκίνησης με το αίσθημα της πολυτέλειας.

Advertisement
Advertisement

Ενσαρκώνοντας την προοδευτική τεχνολογία και το μεταμοντέρνο σχεδιασμό, το Q8 e-tron αποτελεί μια ελκυστική επιλογή στα SUV για τους οδηγούς που επιθυμούν να πραγματοποιήσουν το ταξίδι τους με περιβαλλοντική συνείδηση.

Ένα από τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά του Q8 e-tron SUV είναι η κορυφαία αυτονομία του. Και οι δύο εκδόσεις αμαξώματος, τα ηλεκτρικά Q8 e-tron και Q8 Sportback e-tron, προσφέρουν καθαρή ηλεκτροκίνηση έως και 582 χιλιόμετρα στην έκδοση SUV και σχεδόν έως 600 χιλιόμετρα στην έκδοση Sportback (σύμφωνα με το πρότυπο WLTP).

Η ισχύς των ηλεκτροκινητήρων παρέχει άμεση απόκριση και άνετη οδήγηση σε κάθε τύπο δρόμου. Υπάρχουν τρεις επιλογές σε ό,τι αφορά στα συστήματα πρόωσης, εννοείται με στάνταρ τετρακίνηση. Οι βασικές εκδόσεις του Audi Q8 50 e-tron σε λειτουργία boost αποδίδουν 340 ίππους, ενώ τα Q8 55 e-tron αποδίδουν έως 408 ίππους.

Advertisement
Advertisement

Το εσωτερικό του Q8 e-tron SUV αντανακλά την υψηλή ποιότητα κατασκευής που χαρακτηρίζει την Audi. Τα αψεγάδιαστα υλικά και η λειτουργική διάταξη των συστημάτων προσφέρουν έναν εξαιρετικά άνετο και προσεγμένο χώρο για τους επιβάτες. Η τεχνολογία του συναρπάζει με το προηγμένο σύστημα πλοήγησης και ψυχαγωγίας, καθώς και με το πλήρως ψηφιακό πίνακα οργάνων και τον ευέλικτο έλεγχο μέσω φωνητικών εντολών.

Συνοψίζοντας, το Q8 e-tron SUV συνδυάζει την κορυφαία τεχνολογία της ηλεκτροκίνησης με την κομψότητα και την πολυτέλεια που αναμένεται από μια μάρκα όπως η Audi. Αποτελεί την επιτομή της ηλεκτροκινητικότητας, προσφέροντας έναν απρόσκοπτο συνδυασμό απόλαυσης, απόδοσης και προστασίας του περιβάλλοντος.

Advertisement

Περισσότερα για το Audi Q8 μπορείτε να δείτε εδώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Audi Hub Charging: Οι νέοι σταθμοί φόρτισης της εταιρείας (+video)
Video: To πολυτάλαντο Audi Q2
Audi Q4 Sportback e-tron: Η σπορ γοητεία των ηλεκτρικών (+video)

Advertisement