Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Video Teaser: Ο συγκλονιστικός ήχος της Toyota Supra

Ελλάδα 5:55
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Video Teaser: Ο συγκλονιστικός ήχος της Toyota Supra

ΝΕΑ

Video Teaser: Ο συγκλονιστικός ήχος της Toyota Supra

ΝΕΑ

H ώρα των επίσημων αποκαλυπτηρίων της πολυαναμενόμενης Toyota Supra πλησιάζει και η ιαπωνική εταιρεία εντείνει την καμπάνια της σε ότι αφορά στα teasers και την κορύφωση του ενδιαφέροντος!

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)

Ειδικά αυτό που σας παρουσιάζουμε σήμερα, θα σας… ξεσηκώσει! Ενώ λοιπόν μετράμε μέρες για τις 14 Ιανουαρίου όταν και θα δούμε τον νέο «σαμουράι» στο πλαίσιο της Διεθνούς Έκθεσης Αυτοκινήτου του Ντιτρόιτ, η Toyota έδωσε στη δημοσιότητα ένα video διάρκειας 30 δευτερολέπτων με έμφαση στον ήχο.

Συγκεκριμένα τον ήχο του 3λιτρου, 6κύλινδρου σε σειρά κινητήρα που θα εφοδιάζει το μοντέλο, το οποίο δεν διακρίνεται ξεκάθαρα. Αλλά είπαμε, η αίσθηση στην οποία στοχεύει αυτό το teaser, είναι η ακοή.

Advertisement
Advertisement

Ακούμε λοιπόν τον κινητήρα εν δράσει, με τις απολήξεις των εξατμίσεων να παίζουν τις δικές τους νότες. Πρέπει βέβαια να σημειωθεί πως πρόκειται για σύνολο που παρότι ακολουθεί την… παράδοση των Supra με έξι κυλίνδρους σε σειρά, είναι κατασκευασμένος από τη BMW.

Θυμίζουμε πως η Supra θα χρησιμοποιεί την ίδια πλατφόρμα και το ίδιο σύστημα μετάδοσης με τη BMW Z4. Κι ο κινητήρας ίδιος είναι, αν και οι Ιάπωνες έχουν κάνει επεμβάσεις σε όλους τους τομείς ώστε να εξασφαλίσουν το… κάτι παραπάνω.

Βέβαια ακόμα δεν έχουμε στοιχεία για τελική ιπποδύναμη ή επιδόσεις, λογικά με το νέο χρόνο θα ξέρουμε περισσότερα. Προς το παρόν, ανεβάστε την ένταση και απολαύστε τη «μουσική»…

Advertisement