Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Video: Στην πίστα με την BMW M4!

Ελλάδα 2:39
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Video: Στην πίστα με την BMW M4!

ΝΕΑ

Video: Στην πίστα με την BMW M4!

ΝΕΑ

Στο on board κλιπάκι που ανεβάσαμε στο youtube μπορείτε να δείτε ένα γύρο στην τεχνητή πίστα που έστησε η BMW στο κέντρο δοκιμών Zasada, στο Πόζναν της Πολωνίας με το συντάκτη του NewsAuto στο τιμόνι της BMW M4. Απολαύστε ήχο και δείτε τις επιδράσεις των g σε οδηγό και συνοδηγό!

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΑΚΗ ΤΕΜΠΕΡΙΔΗ (www.twitter.com/theworldoffroad)

Από όλες τις δραστηριότητες στην πίστα δοκιμών του Πόζναν, ο γύρος αυτός – διάρκειας λίγο παραπάνω από 2’ – ήταν αναμφίβολα η πιο δυναμική. Και βέβαια από τα τέσσερα BMW M που οδηγήσαμε στη συγκεκριμένη διαδρομή, η πιο εκρηκτική ήταν η Μ4 με τους 431 ίππους και το 7τάχυτο DCT κιβώτιο ταχυτήτων. Η συγκεκριμένη μάλιστα φορούσε την έξτρα εξάτμιση M Performance την οποία μπορείτε να απολαύσετε στο βίντεο.

Η διαδρομή ξεκινά με διαδικασία σλάλομ με 60 km/h, ακολουθεί αποφυγή εμποδίου (80 km/h) και μία σειρά από αλλεπάλληλες στροφές 3ης σχέσης ανάμεσα σε σάκους και κώνους οριοθέτησης στον κεντρικό αεροδιάδρομο. Στη συνέχεια υπάρχει ένα διπλό, γρήγορο σλάλομ και ένα απολαυστικό 0 – 250 στο παράλληλο δρομάκι υπηρεσίας.

Advertisement
Advertisement

Όπως μπορείτε να δείτε, παρά τα ενεργοποιημένα ηλεκτρονικά – στο πρόγραμμα M Dynamic Mode – η ουρά ξεκολλά ακαριαία και επανέρχεται με αντίστοιχα γρήγορο τιμόνι. Στη θέση του συνοδηγού ο συνάδελφος Δημήτρης Χατζητόλιος, ο οποίος είναι εκπαιδευτής drift και διέπρεψε στην αντίστοιχη διαδικασία στην Πολωνία!