Live Κίνηση
Περισσότερα
MIRROR

Video: Ο Στέφανος Τσιτσιπάς πλένει στο χέρι μια Ferrari

Ελλάδα 19:14
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Video: Ο Στέφανος Τσιτσιπάς πλένει στο χέρι μια Ferrari

MIRROR

Video: Ο Στέφανος Τσιτσιπάς πλένει στο χέρι μια Ferrari

MIRROR

Εδώ και πολύ καιρό δεν είχαμε χειροκροτήσει τον Στέφανο Τσιτσιπά και με ένα Tweet του -εμείς στο www.newsauto.gr ακόμη και όσοι δεν ξέρουμε από τένις!- χαιρετήσαμε τον Έλληνα τενίστα με ενθουσιασμό.

Advertisement
Advertisement

Με ένα νέο Tweet επέστρεψε στο προσκήνιο των social media ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Ο 21χρονος έχει «ανεβάσει» στο παρελθόν videο τα οποία τον δείχνουν να βρίσκεται μέσα σε ιδιαίτερα αυτοκίνητα (θυμηθείτε το Tesla). Όμως πρώτη φορά μας δείχνει τον εαυτό του να πλένει αυτοκίνητο και μάλιστα μία Ferrari. Δεν γνωρίζουμε αν η Ferrari F430 Scuderia (των 200.000 ευρώ) είναι δική του, αλλά μάλλον δεν θα έπλενε αυτοκίνητο αντιπάλου του ή φίλου του εκτός αν είχε χάσει στοίχημα.

Στέφανος Τσιτσιπάς: Πού οφείλεται το ξέσπασμά του

Ο Έλληνας επαγγελματίας τενίστας, ο οποίος προετοιμάζεται για τη μεγάλη επιστροφή στα γήπεδα, σχολιάζει στο Tweet: «Είναι κάτι παραπάνω από ένα αυτοκίνητο. Χρειάζεται να της κάνετε Spa!». Με τη φράση αυτή συνδέει την Ferrari με γυναίκα και όχι άδικα.

Πόσα χρήματα κέρδισε ο Τσιτσιπάς στο Λονδίνο;

Advertisement
Advertisement

Τονίζουμε ότι η F430 Scuderia έχει κινητήρα V8, 4300 κ.εκ. απόδοσης 510 ίππων και θα την βρείτε μόνο μεταχειρισμένη σε τιμή κοντά (ή λίγο πάνω) από τα 200.000 ευρώ.

Ποιός ηθοποιός θα υποδυθεί τον Enzo Ferrari;

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς είναι ο νεότερος παίκτης που κατατάσσεται στους 10 πρώτους στην κατάταξη ATP. Ο Έλληνας αθλητής είναι γνωστός για το επιθετικό του βασικό παιχνίδι με τις  ισχυρές επιθέσεις. Η χαρακτηριστική του κίνηση είναι το «backhand» με το ένα χέρι, το οποίο σπάνια βλέπουμε στη σύγχρονη εποχή του τένις.

Δείτε το video:

Advertisement