Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Video: Η… αεροδυναμική 911 Turbo

Ελλάδα 14:23
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Video: Η… αεροδυναμική 911 Turbo

ΝΕΑ

Video: Η… αεροδυναμική 911 Turbo

ΝΕΑ

Η εικόνα απλοποιεί συχνά όσα οι λέξεις δυσκολεύονται να επεξηγήσουν και στην Porsche επιχειρούν μέσω ενός τρίλεπτου video να μας «συστήσουν» την 911 Turbo. Συγκεκριμένα, τα ενεργά αεροδυναμικά βοηθήματα, τα οποία ρυθμίζονται σε τρεις θέσεις, ανάλογα με τις επιθυμίες του οδηγού.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΠΙΤΣΙΚΩΚΟΥ (twitter.com/bitsi74)

Για απόλυτες επιδόσεις, τα σημεία του εμπρός σπόιλερ εκτείνονται πλήρως, όπως και το ύψος της πίσω αεροτομής. Έτσι αυξάνεται η κάθετη δύναμη και το γερμανικό supercar είναι σημαντικά ταχύτερο στην πίστα (κατά 2 sec στο Νίρμπουργκρινγκ). O επίπεδος εξακύλινδρος 3.8 με τα δύο turbo αποδίδει 520 PS στην 911 Turbo και 560 PS στην S. Η ροπή μεταδίδεται σε όλους τους τροχούς μέσω της τετρακίνησης PTM.

Σε συνδυασμό με το 7τάχυτο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη PDK, η 911 Turbo με το προαιρετικό πακέτο Sport Chrono επιταχύνει από στάση στα 100 km/h σε 3,2 sec. Πιο γρήγορα δηλαδή από την προηγούμενη 911 Turbo S. Η τελευταία χρειάζεται 3,1 sec για την ολοκλήρωση της σχετικής διαδικασίας. Η τελική ταχύτητα και για τα δύο μοντέλα είναι 318 km/h.

Advertisement
Advertisement