Live Κίνηση
Περισσότερα
VIDEO

Video: Honda e – Το ιδανικό ηλεκτρικό city car

Ελλάδα 21:06
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Video: Honda e – Το ιδανικό ηλεκτρικό city car

VIDEO

Video: Honda e – Το ιδανικό ηλεκτρικό city car

VIDEO

Το τόσο διαφορετικό και εκκεντρικό ηλεκτρικό μοντέλο της Honda μάς αποδεικνύει κάθε φορά πόσο ιδανικό είναι για την κίνησή μας εντός αστικού φόντου.

Advertisement
Advertisement

Το Honda e έχει εκκεντρική εμφάνιση με πολλά ρετρομοντέρνα στοιχεία, που είναι άλλωστε και αυτά που τραβούν τη μεγαλύτερη προσοχή από τους περαστικούς.

Έπειτα, η αθόρυβη λειτουργία του και η απουσία των εξωτερικών καθρεφτών είναι κάποια ακόμα χαρακτηριστικά που δεν μπορούσαν να μείνουν αδιάφορα. Το αντίθετο!

Ο καταιγισμός ερωτήσεων έκανε την κυκλοφορία μας εντός αστικού φόντου πολύ… χρονοβόρα, αλλά ευτυχώς λόγο της εκπληκτικής ευελιξίας του Honda e “πήραμε” τον χρόνο μας πίσω.

Advertisement
Advertisement

Αναμφίβολα, το Honda e είναι το μοντέλο που η ιαπωνική φίρμα δείχνει τα μελλοντικά σχέδια της, χωρίς όμως να χάσει την ταυτότητά της, μπολιάζοντας το γνώριμο DNA του ηλεκτρικού city car με γερές δόσεις από το παρελθόν της μάρκας.

Advertisement

Να σημειώσουμε, ότι η εμφάνιση του Honda e δεν είναι τυχαία, μιας και αναβιώνει τα θρυλικά μοντέλα της Honda, Ν360 και N600, τα οποία είναι μάλιστα τα πρώτα αυτοκίνητα που πέρασαν στη Γηραιά Ήπειρο της ιαπωνικής φίρμας τη δεκαετία του 70.

Advertisement

Το Honda e έχει μήκος 3,9 μέτρα και κινείται με έναν ηλεκτροκινητήρας (136 PS ή 154 PS), χαρίζοντας τη ροπή των 315 Nm (για την έκδοση των 154 ίππων) στους πίσω τροχούς.

Για την αναλυτική δοκιμή του νέου Honda e μπορείτε να πατήσετε εδώ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Honda e-Drag: Το ηλεκτρικό dragster
O Pierre Gasly… τεστάρει το Honda e (video)
Honda e: Νικητής στα 2021 World Car Awards (+video)