Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Video: Ένα RAV4 με… φιόγκο για δώρο!

Ελλάδα 10:36
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Video: Ένα RAV4 με… φιόγκο για δώρο!

ΝΕΑ

Video: Ένα RAV4 με… φιόγκο για δώρο!

ΝΕΑ

Τι κάνεις όταν κατά τη διάρκεια μπάρμπεκιου στην πίσω αυλή του σπιτιού σου σε πλησιάζει ένας κοστουμαρισμένος άνδρας κρατώντας άσπρα και κόκκινα μπαλόνια; Τραβάς όπλο; Μάλλον όχι, ακόμη και αν είσαι αστυνομικός όπως ο πρωταγωνιστής στο video.

Advertisement
Advertisement

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Πριν λίγους μήνες η Toyota έφθασε τα 50 εκατ. πωληθέντα αυτοκίνητα στις ΗΠΑ και ψάχνοντας βρήκε ότι ο εντυπωσιακός αυτός αριθμός συμπληρώθηκε με ένα Camry το οποίο αγόρασε ο Μάικλ Ντι. Έτσι αποφάσισε να κάνει στον αστυνομικό που συμπληρώνει 20 χρόνιας υπηρεσίας στη NYPD ένα δώρο. Ή μάλλον, δύο δώρα.

Σε συνεννόηση με την οικογένειά του, επισκέφθηκαν τον Ντι κατά τη διάρκεια μπάρμπεκιου στο σπίτι του, στο Λέβιταουν της Νέας Υόρκης. Εκεί ο γενικός διευθυντής της Toyota Motor Sales USA, Μπιλ Φέι, εμφανίστηκε κρατώντας μπαλόνια. Αφού εξήγησε το λόγο της επίσκεψής του, έδωσε στον Ντι τον τίτλο ιδιοκτησίας του Camry, κάτι που σημαίνει ότι η Toyota πλήρωσε όλες τις υπόλοιπες δόσεις του αυτοκινήτου. Και όχι μόνο αυτό. Στην μπροστινή πόρτα τον περίμενε ένα ολοκαίνουργιο RAV4!

Τα υπόλοιπα μπορείτε να τα δείτε στο video.

Advertisement
Advertisement