Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Video: Η νέες 911 Carrera 4 και 4S

Ελλάδα 4:04
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Video: Η νέες 911 Carrera 4 και 4S

ΝΕΑ

Video: Η νέες 911 Carrera 4 και 4S

ΝΕΑ

Το περίπτερο της Porsche στη Διεθνή Έκθεση αυτοκινήτου που λαμβάνει χώρα στο Παρίσι κλέβει τη παράσταση και όχι άδικα. Οι Γερμανοί έχουν αρκετές νέες προτάσεις, από τη μελλοντική Panamera Sport Turismo Concept μέχρι τις νέες Carrera πως σας είχαμε αποκαλύψει στο NewsAuto από τον Αύγουστο! H 911 Carrera 4 και 4S λοιπόν, έχουν αμφότερες κίνηση και στους τέσσερις τροχούς και προσφέρουν, 350 PS μέσω του κινητήρα 3.4 lt η «απλή» και 400 PS μέσω του κινητήρα 3.8 lt η «S».

Advertisement
Advertisement

Με μεγαλύτερα πίσω φτερά, μία κόκκινη αντανακλαστική οριζόντια γραμμή που ενώνει τα πίσω φωτιστικά σώματα, νέες απολήξεις στις εξατμίσεις και διαφορετικές εισαγωγές αέρα να είναι τα στοιχεία που κάνουν τα νέα τέκνα της Στουτγάρδης να διαφέρουν από τις πισωκίνητες 911.

Φέρουν χειροκίνητο κιβώτιο επτά σχέσεων  ή των αντίστοιχων σχέσεων PDK (προεραιτικά) ενώ το βάρος έχει πέσει κατά 65 κιλά, παρότι η νέα Carrera 4 έχει νέο σασί με μεταξόνιο αυξημένο κατά 10 cm.

Το PTM ή αν προτιμάτε το σύστημα διαχείρισης πρόσφυσης της Porsche, εξασφαλίζει πως θα υπάρξουν συγχωροχάρτια όσες φορές φλερτάρετε λίγο περισσότερο με το γκάζι. Αρωγός σε αυτό είναι και το σύστημα διαχείρισης ευστάθειας που διανέμει τη ροπή στους δύο άξονες ανάλογα τις… συνθήκες.

Advertisement
Advertisement

Το οπλοστάσιο διαθέτει πληθώρα ηλεκτρονικών συστημάτων όπως τα PASM (σύστημα διαχείρισης ενεργητικής ανάρτησης), PTV (Torque Vectoring) PDCC (Dynamic Chassis Control) κ.α.

Στο βίντεο που σας παραθέτουμε, ο δοκιμαστής της γερμανικής μάρκας, Πάτρικ Λονγκ, μας «ταξιδεύει» στις αρετές της. Βάλτε τη ζώνη σας και… φύγαμε![nggallery id=368]