Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Video: Οι θρύλοι της Porsche από το Mans

Ελλάδα 10:01
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Video: Οι θρύλοι της Porsche από το Mans

ΝΕΑ

Video: Οι θρύλοι της Porsche από το Mans

ΝΕΑ

Δεδομένης της επιστροφής της στο θρυλικό αγώνα Le Mans από το 2014, η Porsche παρέλασε στο φετινό Φεστιβάλ Ταχύτητας του Goodwood με όλα τα αγωνιστικά της που έχουν τρέξει στην 24ωρη πρόκληση. ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF1)

Advertisement
Advertisement

Με 15 νίκες από το 1970 έως το 1998, η γερμανική εταιρεία έχει μακρά παράδοση στο συγκεκριμένο αγώνα και έτσι στη γιορτή της αυτοκίνησης που έλαβε χώρα στη Μεγάλη Βρετανία, συμμετείχε με την 917, την 935 Κ3, την 936, την 956, τις 962 και 962C (φωτό) αλλά και την 911 GT1-98.

Μαζί όμως με τα αριστουργήματα της Στουτγάρδης, το παρών έδωσαν και οδηγοί θρύλοι όπως ο Χανς Χέρμαν και ο Τζάκι Ίξ που δηλώνει χαρακτηριστικά: “Είναι δύσκολο να καθίσεις στη θέση οδηγού ενός παλιού αγωνιστικού της Porsche που να έχει τρέξει στο Mans και να μην είναι θρύλος”.

Στο βίντεο που δημοσιοποίησε η Porsche μιλούν ακόμα ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της μάρκας, Ματίας Μιούλερ, ο αντιπρόεδρος έρευνας και εξέλιξης, Βόλφγκανγκ Χατζ, αλλά και οδηγοί όπως ο Ντέρεκ Μπελ και ο Νικ Τάντι. Την παράσταση όμως, κλέβουν οι πανέμορφες αγωνιστικές Porsche.

Advertisement
Advertisement