Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Βάζουν φορτιστές ηλεκτρικών στα πιο απίθανα σημεία!

Ελλάδα 8:41
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Βάζουν φορτιστές ηλεκτρικών στα πιο απίθανα σημεία!

ΝΕΑ

Βάζουν φορτιστές ηλεκτρικών στα πιο απίθανα σημεία!

ΝΕΑ

Ο αριθμός των φορτιστών – ταχυφορτιστών για ηλεκτρικά οχήματα αυξάνει με γοργούς ρυθμούς σε όλη την Ελλάδα…

Advertisement
Advertisement

Πολύς ντόρος γίνεται αναφορικά με τους φορτιστές των ηλεκτρικών αυτοκινήτων. Όσο περνά ο καιρός όλο και περισσότεροι προστίθενται στην σχετική λίστα, κάνοντας πιο άνετη και εύκολη τη ζωή των χρηστών.

Αυτό ισχύει τόσο με τους ταχυφορτιστές όσο και με αυτούς που φορτίζουν με ταχύτητες έως 22 kW. Σε πάρα πολλά σημεία του εθνικού οδικού δικτύου έχουν τοποθετηθεί (κυρίως πρατήρια) φορτιστές 50 kW ενώ το ίδιο κάνει και η Tesla με τους υπερταχυφορτιστές των 250 kW. Σύμφωνα μάλιστα με τις πληροφορίες, σύντομα θα δούμε και από άλλες εταιρείες παροχής ρεύματος, υψηλές ταχύτητες φόρτισης από 180 έως και 300 kW.

Advertisement
Advertisement

Από εκεί και πέρα εντός πόλεων ο αριθμός αυξάνει πολύ γρήγορα και αυτό ικανοποιεί επιπλέον τους χρήστες ηλεκτρικών οχηματων. Έλλειψη θα λέγαμε πως υπάρχει κυρίως στην επαρχία και σε αραιοκατοικημένες περιοχές.

Ωστόσο υπάρχουν οι εξαιρέσεις αλλά και αυτοί που σκέφτονται διαφορετικά θέλοντας να καλύψουν τις ανάγκες όλων αυτών που κάνουν χρήση ηλεκτρικών αυτοκινήτων.

Όπως θα δείτε και στην σχετική εικόνα του Newsauto, φορτιστής για ηλεκτρικά οχήματα έχει τοποθετηθεί ακόμα και στο κέντρο αποτέφρωσης νεκρών στη Ριτσώνα και σε ένα σημείο που βρίσκεται μακριά από την πόλη της Χαλκίδας.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Το Ελληνικό scooter κατακτά και το εξωτερικό
Στις Top 5 χώρες η Τουρκία στις εξαγωγές αυτοκινήτων στην ΕΕ!
Επιτρέπονται τα «σαμαράκια» στους δρόμους;