Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Τρέμει η γη: Porsche 911 στις 12.000 στροφές!

Ελλάδα 16:42
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Τρέμει η γη: Porsche 911 στις 12.000 στροφές!

ΝΕΑ

Τρέμει η γη: Porsche 911 στις 12.000 στροφές!

ΝΕΑ

Όσοι έχουν στην κατοχή τους μία αερόψυκτη 911 μπορούν πλέον να την κάνουν να ουρλιάζει από τα ύψη των 12.000 σ.α.λ.

Advertisement
Advertisement

Η Swindon Powertrain, η γνωστή εταιρία μετατροπών παρουσίασε μια πρωτοποριακή αναβάθμιση για τα μοντέλα Porsche 911 της γενιάς 964 και 993, η οποία επιτρέπει σε αυτούς τους αερόψυκτους κινητήρες να φτάσουν σε πρωτοφανή επίπεδα επιδόσεων.

Το κιτ κυλινδροκεφαλής 24 βαλβίδων είναι κατασκευασμένο με επανασχεδιασμένες κεφαλές τεσσάρων βαλβίδων ανά κύλινδρο, διευρύνοντας τα όρια της ιπποδύναμης και της ροπής.

Μέσω εκτεταμένων εσωτερικών δοκιμών, η Swindon Powertrain πέτυχε αξιοσημείωτα αποτελέσματα, ενισχύοντας τη μέγιστη ροή κατά 40% στην είσοδο και κατά το εκπληκτικό 60% στην έξοδο.

Advertisement
Advertisement

Αυτό που κάνει αυτή την αναβάθμιση να ξεχωρίζει δεν είναι μόνο η αύξηση της ισχύος, αλλά και η δυνατότητα να ανεβάζουν οι κινητήρες αυτοί τις εκπληκτικές 12.000 στροφές ανά λεπτό.

Οι κυλινδροκεφαλές κατασκευάζονται σχολαστικά από αλουμίνιο ποιότητας A356 και υποβάλλονται σε ακριβή κατεργασία CNC για βελτίωση στις τριβές.

Advertisement

Το ολοκληρωμένο κιτ M64 περιλαμβάνει βαλβίδες εισαγωγής και εξαγωγής τιτανίου, ελατήρια, καπάκια, κολάρα, παρεμβύσματα και άξονες.

Επιπλέον, ενσωματώνει νέους εκκεντροφόρους, καλύμματα εκκεντροφόρων και εξαρτήματα κίνησης χρονισμού.

Advertisement

Για όσους αναζητούν μια εξατομικευμένη πινελιά, η Swindon προσφέρει επίσης προσαρμοσμένα έμβολα, βελτιωμένες θύρες εισαγωγής καθώς και προφίλ εκκεντροφόρων κατά παραγγελία.

Το πλήρες κιτ κυλινδροκεφαλής M64 διατίθεται σε τιμή που φθάνει περίπου τα 35.000 ευρώ και σε κάθε περίπτωση δίνει μία εντελώς διαφορετική αίσθηση και σημαντική αναβάθμιση των επιδόσεων σε όσους διαθέτουν ακόμα τις αερόψυκτες Porsche 911.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Η Gunther Werks αποκάλυψε μια σπέσιαλ 911!
Ποια είναι η νέα πατέντα της Porsche;
H Edit βρήκε το ελιξίριο της νεότητας για την Porsche 911/997

Advertisement