Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Τρελές πωλήσεις κάνει η Porsche στην Ελλάδα

Ελλάδα 22:21
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Τρελές πωλήσεις κάνει η Porsche στην Ελλάδα

ΝΕΑ

Τρελές πωλήσεις κάνει η Porsche στην Ελλάδα

ΝΕΑ

Περισσότερες από 400 Porsche έχουν αλλάξει χέρια από την αρχή του έτους με τη ζήτηση να έχει συνεχώς αυξητική τάση…

Advertisement
Advertisement

Από τις σπορ μάρκες που πωλούνται παγκοσμίως, η Porsche είναι αυτή με το μεγαλύτερο και πιο φανατικό κοινό. Είναι κάτι που το βλέπουμε να ισχύει σε όλον τον κόσμο ακόμα και στην Ελλάδα η οποία διαθέτει σημαντικά μεγάλο στόλο οχημάτων της γερμανικής φίρμας.

Μόνο τυχαίο δεν θα λέγαμε πως είναι το γεγονός ότι ποσοστιαία και σε συγκεκριμένες περιοχές της χώρα μας η Porsche έχει κάνει… πάρτι πωλήσεων. Σημαντικό στοιχείο στην επιτυχία έπαιξε η Cayenne που άλλαξε τα δεδομένα για την μάρκα αλλά και για την κατηγορία των σπορ πολυτελών SUV, ενώ το ρόλο της έπαιξε και η Boxster που έδωσε τη δυνατότητα σε ακόμα περισσότερους φίλους της μάρκας να κάνουν δική τους μία καινούρια Porsche.

Φυσικά κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει την επιτυχία της κλασικής 911 που από την ημέρα της κυκλοφορίας πριν από δεκαετίες, συνεχίζει να πουλάει με αμείωτη ένταση.

Advertisement
Advertisement

Καινούριες & Μεταχειρισμένες

Οι πωλήσεις αφορούν τόσο σε καινούρια όσο και σε μεταχειρισμένα αυτοκίνητα, κάτι που βλέπουμε στις ταξινομήσεις. Για το 2022 και από την αρχή της χρονιάς μέχρι και τον Σεπτέμβριο στην Ελλάδα άλλαξαν χέρια συνολικά 417 Porsche. Από αυτές οι 296 αφορούσαν μεταχειρισμένες Porsche ενώ οι υπόλοιπες 121 καινούριες.

Το νούμερο ιδίως για τις καινούριες θα ήταν ακόμα μεγαλύτερο αν δεν υπήρχε το θέμα με τους χρόνους παράδοσης που σε ορισμένες περιπτώσεις ξεπερνά και τον ένα χρόνο.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Πόσο λέτε ότι κοστίζει το plexiglass στα φώτα του KTM X-BOW;
Ήρθαν στην Ελλάδα οι υβριδικές Bentley Flying Spur και Bentayga (+video)
Αθάνατο Ελληνικό Δημόσιο: Του ήρθε κλήση αξίας… 60.000 ευρώ!

Advertisement