Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Τράκαρε επειδή δεν ήξερε να αλλάζει ταχύτητες

Ελλάδα 22:30
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Τράκαρε επειδή δεν ήξερε να αλλάζει ταχύτητες

ΝΕΑ

Τράκαρε επειδή δεν ήξερε να αλλάζει ταχύτητες

ΝΕΑ

Είναι σύνηθες σε κάποιες χώρες -όπως στην Αμερική- να μην μπορούν να οδηγήσουν εύκολα ένα αυτοκίνητο με χειροκίνητο κιβώτιο. Σπάνιο όμως είναι να την πληρώνουν ακριβά αυτοκίνητα! Και δεν είναι μόνο αυτό…

Advertisement
Advertisement

Όπως καταλάβατε, θύμα σε όλο αυτό είναι ένα Ford GT πρώτης γενιάς. Να θυμίσουμε όμως πρώτα ότι το συγκεκριμένο αυτοκίνητο ξεκίνησε να πωλείται το 2005 έως το 2006 και η τιμή του ήταν περίπου 150.000 δολάρια, ωστόσο σχεδόν 17 χρόνια μετά, η τιμή της αξίας του Ford GT αγγίζει τα 700.000 δολάρια.

Σκεφτείτε τώρα ότι έχετε τα χρήματα να αγοράσετε αυτή τη στιγμή αυτό το σπορ αυτοκίνητο και να μην γνωρίζετε καλά πώς… αλλάζουν οι ταχύτητες.

Κάτι τέτοιο φαίνεται να συνέβη στον Boca Raton, ο οποίος έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου μετά από ένα «κατέβασμα». Δημοσιεύματα θέλουν τον 50χρονο οδηγό να μιλάει στην αστυνομία για το περιστατικό και να εξομολογείται ότι δεν γνωρίζει από αυτοκίνητα με χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων. Αυτό έγινε λίγα μέτρα μακριά από το σπίτι του και αφού έγινε το άσχημο περιστατικό οδηγήθηκε με τη βοήθεια της εταιρείας security της περιοχής πίσω στο σπίτι του, απ΄όπου κάλεσε την αστυνομία.

Advertisement
Advertisement

Περιμένετε όμως, γιατί υπάρχει και κάτι άλλο!

Ο ιδιοκτήτης του Ford GT δεν είχε όμως όλα τα νόμιμα χαρτιά! Πιο συγκεκριμένα, δεν είχε προλάβει να το δηλώσει στην ασφαλιστική του, ενώ το κερασάκι στην τούρτα ήταν με τον Raton να μην είχε καν δίπλωμα οδήγησης. Για να είμαστε πιο ακριβείς, του είχαν πάρει προσωρινά το δίπλωμα για άγνωστο λόγο.

Advertisement

Από τα 4.038 Ford GT που πουλήθηκαν αυτά τα δύο χρόνια παραγωγής, μόνο τα 346 δέχτηκαν την εμφάνιση Heritage. Ένα από αυτά λοιπόν ήταν και του κύριου Boca Raton.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Αυτό είναι το επετειακό Ford GT
Το ηλεκτρικό Ford GT40 τερματίζει την έννοια του retrofitting
Δημοπρασία για το τελευταίο Ford GT40 του 1969