Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Toyota Supra με χειροκίνητο κιβώτιο στη SEMA

Ελλάδα 12:48
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Toyota Supra με χειροκίνητο κιβώτιο στη SEMA

ΝΕΑ

Toyota Supra με χειροκίνητο κιβώτιο στη SEMA

ΝΕΑ

Η European Auto Group ολοκλήρωσε πρόσφατα την περιβόητη μετατροπή για την πρώτη Toyota Supra νέας γενιάς με χειροκίνητο κιβώτιο, έτοιμη μάλιστα να δώσει το “παρών” στο φετινό SEMA Show. Οι παραδοσιακοί πελάτες θα το εκτιμήσουν δεόντως…

Advertisement
Advertisement

 

Ο βελτιωτικός οίκος από το Τέξας αποτελεί τον σταθερό πόλο για συγκινήσεις μιας άλλης εποχής με αυτοκίνητα που διέθεταν απαραίτητα τρία πεντάλ. Αντιθέτως το επίσημο αυτοκίνητο της Toyota δεν ήρθε ποτέ με χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων από το εργοστάσιο. Δεδομένου ότι η νέα Supra δεν είναι διαθέσιμα με χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων από το εργοστάσιο, η European Auto Group είχε αρκετή δουλειά στο εσωτερικό, ειδικά γύρω από την κεντρική κονσόλα και το κάτω μέρος του ταμπλό. Οι εσωτερικές λειτουργίες περιλαμβάνουν πράγματα όπως τα κουμπιά μετεγκατάστασης για το χειρόφρενο, το start/stop, το σύστημα υποβοήθησης λωρίδας καθώς και η μετακίνηση του κλιματισμού κατά 2,5 εκατοστά, προκειμένου να δημιουργηθεί χώρος για την ασφαλή λειτουργία του χειροκίνητου επιλογέα αλλαγής των σχέσεων.

Το αυτοκίνητο είναι εφοδιασμένο με ένα εξατάχυτο μηχανικό κιβώτιο που προέρχεται από τη BMW, το οποίο συνεργάζεται με όλα τα υπάρχοντα κουμπιά και τις λειτουργίες που προβλέπονται από το εργοστάσιο, συμπεριλαμβανομένων των προγραμμάτων οδήγησης. Η EAG σκοπεύει να εγκαταστήσει έναν προσαρμοσμένο επιλογέα με ένα περιστρεφόμενο κάλυμμα που αποκαλύπτει το κουμπί για τη λειτουργία Sport. Η μετατροπή του μαύρου Toyota Supra της EAG ολοκληρώθηκε αρχικά, για να ακολουθήσουν οι εσωτερικές εργασίες. Όσον αφορά το κόστος, μια πλήρης μετατροπή της Toyota Supra από αυτόματη σε χειροκίνητη αναμένεται να κοστίσει σχεδόν 11.000 ευρώ, συμπεριλαμβανομένων βέβαια των ανταλλακτικών αλλά και της εργασίας.

Advertisement
Advertisement