Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Toyota Supra: Και οι πέντε γενιές για πρώτη φορά μαζί

Ελλάδα 5:28
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Toyota Supra: Και οι πέντε γενιές για πρώτη φορά μαζί

ΝΕΑ

Toyota Supra: Και οι πέντε γενιές για πρώτη φορά μαζί

ΝΕΑ

Μια ξεχωριστή συνάντηση και κλεισμένων των θυρών ετοίμασε η Toyota για τους φίλους-κατόχους της Supra στην Βρετανία αφού οι Ιάπωνες επέτρεψαν την συγκέντρωση και των πέντε γενεών του διάσημου coupe των Ιαπώνων παρουσία κοινού. ΤΟΥ ΘΟΔΩΡΗ ΞΥΔΗ

Advertisement
Advertisement

Η γνωριμία των φίλων της Toyota Supra με το πρωτότυπο A90 που παρουσιάστηκε και στο Goodwood πραγματοποιήθηκε στο Sussex της Αγγλίας. Επιλεγμένοι κάτοχοι παλαιότερων γενεών του μοντέλου είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά το πρωτότυπο σε μία παρουσίαση που άνοιξε ο αρχιμηχανικός της νέας γενιάς, Tetsuya Tada.

supra-A90-uk-presentation-640

Παρούσες ήταν φυσικά και οι προηγούμενες γενιές της Supra κάτι που πραγματοποιείται δημόσια και επίσημα για πρώτη φορά. Το πρωτότυπο έφερε φυσικά πλήρες καμουφλάζ κάτι που λογικά δεν εμπόδισε τους παρευρισκόμενους από το να εξετάσουν προσεκτικά της γραμμές της A90.

Advertisement
Advertisement

supra-A90-uk-presentation-640-2

Πριν από την αποκλειστική αυτή παρουσίαση ο Tada είχε οδηγήσει το συγκεκριμένο πλήρως λειτουργικό πρωτότυπο και στο Goodwood προς τέρψη των θεατών. Στην παρουσίαση του μοντέλου στους οπαδούς της Supra βρέθηκαν και 50 μοντέλα από προηγούμενες γενιές, σε άψογη φυσικά κατάσταση, τόσο original όσο και… καραφτιαγμένα, αν και μόλις μία από τις δύο πρώτης γενιάς Supra που βρίσκονται στο Ηνωμένο Βασίλειο έκανε την εμφάνισή της.

supra-A90-uk-presentation-640-3

Advertisement

“Είμαι πολύ χαρούμενος που φτάσαμε ως εδώ. Βρέθηκα στην θέση να αποκαλύψω το αυτοκίνητο στο Ηνωμένο Βασίλειο: είναι η πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής μου. Και να το οδηγήσω στο Goodwood ήταν μια πραγματικά εκπληκτική εμπειρία.”, δήλωσε ο Tada.

Η νέα Supra αναμένεται να φτάσει στην αγορά της Μ.Βρετανίας το πρώτο μισό του 2019.

Advertisement