Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Toyota RAV4 GR Sport: Με σπορ διάθεση και δυναμική εμφάνιση

Ελλάδα 7:10
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Toyota RAV4 GR Sport: Με σπορ διάθεση και δυναμική εμφάνιση

ΝΕΑ

Toyota RAV4 GR Sport: Με σπορ διάθεση και δυναμική εμφάνιση

ΝΕΑ

Η Toyota προσθέτει τα χαρακτηριστικά GR Sport στο RAV4 δημιουργώντας ένα πιο σπορτίφ look στο κλασικό της και πάντα ικανό SUV.

Advertisement
Advertisement

Ακολουθώντας την συνήθη πρακτική της που έχει σε όλα τα υπόλοιπα μοντέλα της, η Toyota φέρνει στην αγορά την έκδοση με τα χαρακτηριστικά GR Sport και για το RAV4. Μία έκδοση που θα υπάρχει τόσο στο “απλό” υβριδικό όσο και στην έκδοση PHEV.

Οι αλλαγές, όπως συμβαίνει και στα υπόλοιπα μοντέλα στις αντίστοιχες εκδόσεις, είναι κατά βάση αισθητικές και εστιάζονται κυρίως στη μάσκα η οποία έχει την αποκλειστική εισαγωγή με την κυψελωτή γρίλια.

Υπάρχουν επίσης μικρές αισθητικές επεμβάσεις γύρω από τα φωτιστικά σώματα και ένας διαφορετικός προφύλακτήρας που προσδίδουν μία πιο δυναμική εμφάνιση στο εμπρός μέρος του αυτοκινήτου.

Advertisement
Advertisement

Στο πίσω μέρος υπάρχει επέκταση σε μαύρο γυαλιστερό πλαστικό περιμετρικά της πόρτας του πορτ-μπαγκάζ, ένας νέος προφυλακτήρας με “μεταλλική” επέκταση στο κάτω μέρος και το σήμα GR το οποίο βρίσκεται επίσης και στο εμπρός μέρος.

Η έκδοση αυτή έχει αποκλειστικής σχεδίασης τροχούς των 19 ιντσών, σχεδιασμένες για χαμηλότερο βάρος και μεγαλύτερη αντοχή.

Advertisement

Είναι βαμμένες επίσης σε μαύρο γυαλιστερό χρώμα, όπως επίσης και άλλα στοιχεία του αυτοκινήτου όπως τα καλύμματα των καθρεπτών ή τα πλαϊνά προστατευτικά στα φτερά και τις πόρτες. Υπάρχουν επίσης νέες επιλογές χρωμάτων και διχρωμίες για το αμάξωμα.

Advertisement

Στο εσωτερικό κυριαρχεί το μαύρο χρώμα, με νέα δερμάτινα σουέντ καθίσματα με ασημένιες ραφές και το λογότυπο GR στα προσκέφαλα. Ο διάκοσμος τονίζεται από σκούρες γκρι λεπτομέρειες στο ταμπλό, το τιμόνι και την κονσόλα, με το λογότυπο GR να εμφανίζεται επίσης στο τιμόνι.

Στην έκδοση αυτή είναι στάνταρ τα ηλεκτρικά εμπρός καθίσματα και το Panoramic View Monitorτο οποίο περιλαμβάνει και κάμερα για να βλέπει ο οδηγός τι συμβαίνει στον δρόμο κάτω από το αμάξωμα.

Advertisement

Η έκδοση διατηρεί το ψηφιακό περιβάλλον της υπόλοιπης γκάμας του RAV4, με πίνακα οργάνων 12,3 ιντσών και οθόνη πολυμέσων 10,5 ιντσών με το τελευταίας γενιάς λειτουργικό Toyota Smart Connect.

Σε ό,τι αφορά τα μηχανικά μέρη, δεν υπάρχουν διαφοροποιήσεις στους κινητήρες. Η ανάρτηση όμως έχει δεχθεί κάποιες επεμβάσεις ώστε να γίνει πιο σπορ η οδική του συμπεριφορά. Τα εμπρός και πίσω ελατήρια είναι πλέον πιο σφιχτά, κάτι που έχει γίνει και για τα αμορτισέρ.

Η έκδοση GR Sport του Toyota RAV4 βρίσκεται ήδη στην αγορά της χώρας μας με την τιμή του να ξεκινά από 52.650 ευρώ για την απλή υβριδική και από τα 61.570 για την plug-in υβριδική.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Έτσι γίνεται το Toyota RAV4 αν βελτιωθεί από την Kuhl Racing
Το Toyota RAV4 με νέο off road πακέτο
Η Toyota αναβαθμίζει το RAV4