Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Toyota: Η ιδιαίτερη ευαισθησία της στον κορωνοϊό

Ελλάδα 3:45
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Toyota: Η ιδιαίτερη ευαισθησία της στον κορωνοϊό

ΝΕΑ

Toyota: Η ιδιαίτερη ευαισθησία της στον κορωνοϊό

ΝΕΑ

Η Toyota αποδεικνύεται ιδιαίτερα ευαίσθητη απέναντι στη λαίλαπα του κορωνοϊού όντας μια από τις λίγες εταιρείες που ανακοινώνουν επίσημα τυχόν κρούσμα κορωνοϊού ανάμεσα στους εργαζομένους των εγκαταστάσεών της.

Advertisement
Advertisement

Μάλιστα κατά την ανακοίνωση των κρουσμάτων η Toyota δηλώνει ότι παίρνει όλα τα απαραίτητα μέτρα για να περιοριστεί η εξάπλωση του ιού στα εργοστάσιά της, εξ ου άλλωστε και ανακοινώνει τα κρούσματα συστηματικά και με σαφήνεια.

Έτσι λοιπόν και όπως διαβάζουμε στην επίσημη ανακοίνωση της εταιρείας, στα εργοστάσιά της στην Ιαπωνία από την 1η Σεπτεμβρίου μέχρι και σήμερα, έχουν διαγνωσθεί θετικοί στον κορωνοϊό 7 εργαζόμενοί της.

Το πιο πρόσφατο θετικό κρούσμα ανακοινώθηκε σήμερα και αφορά σε 40άρη μηχανικό της εταιρείας στο εργοστάσιο του Miyoshi στην Ιαπωνία, ο οποίος την τελευταία φορά που βρέθηκε στην εργασία του ήταν τη Δευτέρα. Η Toyota ανακοινώνει ότι το εργοστάσιο απολυμάνθηκε χθες.

Advertisement
Advertisement

Τα υπόλοιπα θετικά κρούσματα στον κορωνοϊό είχαν εμφανιστεί στις 31 Οκτωβρίου στο εργοστάσιο του Motomachi, στις 28 Οκτωβρίου στο Tokai Center, στις 26 Οκτωβρίου στο εργοστάσιο του Tsutsumi, στις 4 Σεπτεμβρίου στο κέντρο Logistics του Kamigo, και την 1η Σεπτεμβρίου στα εργοστάσια Takaoka και Motomachi.

Η εταιρεία ανακοινώνει ότι τα κρούσματα αυτά δεν επηρέασαν τις εργασίες των παραπάνω εγκαταστάσεών της.

Advertisement

Διαβάστε επίσης:

Ποια είναι η πιο πολύτιμη μάρκα στον κόσμο;

Advertisement

Η Toyota Celica κλείνει τα 50

Έρχεται ένα ακόμη πιο «καυτό» Toyota Yaris;