Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Toyota Hilux με τον κινητήρα… πίσω!

Ελλάδα 15:07
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Toyota Hilux με τον κινητήρα… πίσω!

ΝΕΑ

Toyota Hilux με τον κινητήρα… πίσω!

ΝΕΑ

Τουλάχιστον κάπως έτσι οραματίστηκε ο Yasid Oozeear, ο οποίος είναι ο δημιουργός των βαριά επεξεργασμένων εικόνων που βλέπουμε.

Advertisement
Advertisement

Το εν λόγω Toyota Hilux βασίζεται στο δημοφιλές επαγγελματικό μοντέλο, που γνώρισε μεγάλη επιτυχία από το 1972 έως και το 1978, ωστόσο η καρότσα έχει αφαιρεθεί για να στρογγυλοκαθίσει ένα θηριώδες μοτέρ. Για κάποιους το pickup δεν αποτελεί μόνο εργαλείο δουλειάς, αλλά μέσω μετακίνησης. Στην προκειμένη περίπτωση, ο επαγγελματίας χάνει την πρακτικότητα του, αλλά σίγουρα εφοδιάζεται με πολλά περισσότερα άλογα. Πάνω από τον κινητήρα συναντάμε αεροδυναμικά βοηθήματα, που αμφισβητείται για το αν παρέχουν κάθετη δύναμη (downforce).

Αυτό που δεν μένει ασχολίαστο είναι οι τεράστιοι τροχοί και τα ελαστικά με πολύ φαρδύ πέλμα. Παρόλ’ αυτά, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που κάποιος σκέφτηκε να αφαιρέσει την καρότσα για τα μάτια ενός κινητήρα σε ένα δεύτερη γενιάς Hilux, μιας και είναι μια λύση για την κατασκευή από dragster οχήματα. Φυσικά κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να βγει στην παραγωγή, αλλά δεν αποκλείεται να το δούμε σε πράξη από κάποιον “τρελό” μηχανικό.

Advertisement
Advertisement