Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Toyota Hilux Black Rally Edition δια χειρός TRD

Ελλάδα 21:01
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Toyota Hilux Black Rally Edition δια χειρός TRD

ΝΕΑ

Toyota Hilux Black Rally Edition δια χειρός TRD

ΝΕΑ

Η Toyota παρουσίασε το Hilux GR Sport στη Βραζιλία νωρίτερα μέσα στο 2018 και τώρα η ιαπωνική εταιρεία παρουσιάζει το Hilux Black Rally Edition – που αλλού – στην γενέτειρα Ιαπωνία. Ο χαρακτηρισμός “όπλο” για εκτός δρόμου χρήση δείχνει λίγος κυριολεκτικά…

Advertisement
Advertisement

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ

Προβλέπεται να παρουσιαστεί στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Τόκιο, το ημιφορτηγό έχει εξοπλιστεί με διάφορα τμήματα από την TRD. Η Toyota ήταν ζεστή να διαφοροποιήσει τα επιμέρους χαρακτηριστικά, αλλά οι εικόνες δείχνουν ότι το μοντέλο διαθέτει αισθητικές κυρίως επεμβάσεις, το κόκκινο στοιχείο κυριαρχεί ενώ υπάρχουν επίσης μαύρες ζάντες και γρίλια, κόκκινα διάσπαρτα στοιχεία, πλαϊνά σκαλοπάτια, χρωμιομένες απολήξεις στην εξάτμιση, λασποτήρες καθώς και μαύρα προστατευτικά στα φτερά. Το σημαντικότερο φυσικά από αυτά είναι τα ελαστικά παντός εδάφους, ικανά να σε πάνε πολύ μακριά.

Εκτός από το Hilux Black Rally Edition, η Toyota κυκλοφόρησε επίσης αρκετές εικόνες κι από άλλα φορτηγά εξοπλισμένα με εξαρτήματα της TRD. Παραμένει ασαφές αν αυτά τα μοντέλα θα δουν το φως της δημοσιότητας στην έκθεση. Το μόνο σίγουρο είναι πως η TRD μπορεί εύκολα να μεταμορφώσει εκτός των άλλων μοντέλων και το Hilux, το οποίο δείχνει ικανό να προσπελάσει κάθε φυσικό εμπόδιο στο διάβα του χωρίς μάλιστα να χάνει ποτέ το ιδιαίτερο brutal στιλ του.

Advertisement
Advertisement

Toyota-hilux-black-rally-tsiro-640