Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το Toyota GT86 διαθέτει… “πρόσωπο”

Ελλάδα 7:46
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το Toyota GT86 διαθέτει… “πρόσωπο”

ΝΕΑ

Το Toyota GT86 διαθέτει… “πρόσωπο”

ΝΕΑ

Θα μπορούσες να φανταστείς ποτέ ένα Toyota GT86, το οποίο να υιοθετεί το πρόσωπο μιας εντυπωσιακής Mercedes-AMG GT S; Ούτε εμείς για να είμαστε ειλικρινείς, αλλά ποτέ μην λες ποτέ στην αυτοκίνηση και στις διάφορες μορφές που παίρνει αυτή μερικές φορές.

Advertisement
Advertisement

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ (gt@newsauto.gr)

Η WinningDesigns έχει πάρει το ιαπωνικό σπορ αυτοκίνητο και του έχει τοποθετήσει το μπροστινό άκρο μιας Mercedes-AMG GT S. Επιπλέον, το GT86 έχει επίσης λάβει ένα κιτ αμαξώματος εμπνευσμένο από το Liberty Walk, μια πτέρυγα τοποθετημένη στην ουρά, διάφορα αυτοκόλλητα και ένα σύνολο από ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες που ολοκληρώνουν τη νέα εμφάνιση.

Υπάρχουν μερικές προφανείς ατέλειες σε αυτό το έργο, όπως το μπροστινό άκρο, το οποίο δεν είναι ακριβώς ευθυγραμμισμένο με το υπόλοιπο αυτοκίνητο, αλλά παρ ‘όλα αυτά είναι ακόμα εντυπωσιακό όταν το κοιτάζουμε. Και θα ήταν ακόμα πιο σέξι με τη νέα μάσκα της Mercedes-Benz, όπως τα τελευταία μοντέλα επιδόσεων της μάρκας, όπως τα AMG GT R, GLC και GLC Coupe.

Advertisement
Advertisement

Οι λάτρεις των ονείρων θα φανταζόντουσαν επίσης αυτό το Toyota 86 με τον V8 biturbo των 4.0 λίτρων κάτω από το καπό του, που εξελίχθηκε από την AMG, και παράγει 585 ίππους και 700Nm, αντί φυσικά του εργοστασιακού δίλιτρου 4κύλινδρου μοτέρ της Toyota. Όνειρο ήταν και πάει…