Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Toyota GR Supra: Οι τιμές στην Ελλάδα

Ελλάδα 13:02
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Toyota GR Supra: Οι τιμές στην Ελλάδα

ΝΕΑ

Toyota GR Supra: Οι τιμές στην Ελλάδα

ΝΕΑ

Αναρτήθηκαν στην επίσημη ιστοσελίδα της Toyοta στην χώρα μας οι τιμές πώλησης για την πολυπόθητη GR Supra, ένα από τα πιο καυτά κουπέ που υπάρχουν. Και ένα από τα τελευταία με γνήσια αυθεντική οδηγική συνταγή.

Advertisement
Advertisement

Οι συστάσεις για την Supra ίσως να περιττεύουν με τα άπειρα δημοσιεύματα και βίντεο που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο και περίπου δύο χρόνια μετά την επίσημη πρεμιέρα του μοντέλου από την Toyota. Τελικά μπορεί να άργησε, αλλά η GR Supra είναι διαθέσιμη και στην χώρα μας σε τρεις εκδόσεις εξοπλισμού και με τους δύο κινητήρες της.

Πρώτη έκδοση είναι η GR Supra Coupe που κοστίζει 66.320€. Πρόκειται για την οικονομικότερη επιλογή με τον δίλιτρο turbo τετρακύλινδρο που αποδίδει 258 ίππους και συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων.

Advertisement
Advertisement

Η δεύτερη έκδοση GR Sport Pack έχει τον ίδιο συνδυασμό κινητήρα και τιμάται στις 75.920€. Οι διαφορές στην τιμή αφορούν σε πρόσθετα στοιχεία εξοπλισμού όπως είναι το σύστημα πλοήγησης, η αναγνώριση φωνής, τα αλουμινένια πεντάλ, η ηλεκτρονικά ελεγχόμενη ανάρτηση, τα κόκκινα σπορ τακάκια, σπορ διαφορικό και άλλες σπορ πινελιές.

Η τρίτη έκδοση Premium Coupe προσφέρεται έναντι 87.520€. Εφοδιάζεται με τον ισχυρότερο τρίλιτρο εξακύλινδρο turbo κινητήρα που αποδίδει 340 ίππους και περνά και σε αυτή την περίπτωση την ισχύ στους πίσω τροχούς μέσω αυτόματου κιβωτίου 8 σχέσεων.

Advertisement

Από πλευράς εξοπλισμού αυτή η έκδοση έχει σχεδόν τα πάντα, όπως το premium JBL ηχοσύστημα με 12 ηχεία, κάρμπον κεντρική κονσόλα, τονισμένες απολήξεις, ηλεκτρικά καθίσματα, ασύρματη φόρτιση smartphone, head-up display, ενεργητικό cruise control, πίσω αισθητήρες στάθμευσης (όλες οι εκδόσεις έχουν κάμερα οπισθοπορείας), προβολείς LED, 19άρες σφυρήλατες ζάντες κ.α.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ξεκίνησε η παραγωγή του Toyota Yaris Cross. Πότε θα είναι Ελλάδα;
Toyota: «Είναι πολύ νωρίς για τα ηλεκτρικά»
Πώς γεννήθηκε το Toyota GR Yaris;

Advertisement