Live Κίνηση
Περισσότερα
MIRROR

Τούμπες στην άμμο: Πάρτο αλλιώς παρά θιν’ αλός (Video)

Ελλάδα 18:30
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Τούμπες στην άμμο: Πάρτο αλλιώς παρά θιν’ αλός (Video)

MIRROR

Τούμπες στην άμμο: Πάρτο αλλιώς παρά θιν’ αλός (Video)

MIRROR

Όχι σκουπίδια και παντιλίκια σε θάλασσες και ακτές. Και αν δεν καταλαβαίνετε το γιατί, δείτε πως μετατράπηκε από hero σε zero ένας οδηγός μέσα μια κουταλιά νερό.

Advertisement
Advertisement

To να κάνεις διάφορα τάχαμου χαριτωμένα στις παραλίες και δίπλα στην ακτή ενέχει πολλά προβλήματα. Πρώτα από όλα είναι μία εξόχως αντικοινωνική δραστηριότητα με σημαντικές επιπτώσεις στο περιβάλλον. Και εγκυμονεί κινδύνους για την σωματική ακεραιότητα και την ψυχική υγεία των υπόλοιπων που είχαν την ατυχή έμπνευση να απολαμβάνουν το μπάνιο τους κοντά στο “κοντό” σου (το διαφορικό).

Είναι επίσης αρκετά επιβαρυντικό και για το ίδιο το αυτοκίνητο, καθώς η αλμυρή άμμος καταστρέφει ότι βρει στο διάβα της (με ιδιαίτερη αγάπη στα διαφορικά) ενώ και το αλάτι της θάλασσας έχει την κακή συνήθεια να διαβρώνει ότι βρει μπροστά του.

Αυτή η κακή συνήθεια, η οποία ευδοκιμεί και στα δικά μας μέρη, ενέχει και άλλους κινδύνους που άπτονται και του επιπέδου εξέλιξης που θεωρητικά έχει φθάσει ο homo sapiens. Όπως αυτός ο τοπικός ήρωας σε κάποια παραλία του Πακιστάν, ο οποίος έχει αποφασίσει να δείξει στην υπόλοιπη ανθρωπότητα ότι το IQ του συναγωνίζεται την θερμοκρασία του περιβάλλοντος.

Advertisement
Advertisement

Όπως βλέπουμε λοιπόν στις εικόνες ο Πακιστανός ρέκτης της ανοησίας είναι ιδιαίτερα ενθουσιώδης και παρέχει αφειδώς θέαμα στους φίλους του που παρακολουθούν το ταλαίπωρο Toyota Fortuner να κάνει πιρουέτες πάνω στην μαλακή άμμο. Παιχνιδάκι σκέφτηκε ο ήρωάς μας, οπότε αποφασίζει να το κάνει ακόμα πιο χαριτωμένο και να μπει και μέσα στην θάλασσα.

Εκεί όμως προς κακή του τύχη πέφτει πάνω σε αχαρτογράφητη “ξέρα” με αποτέλεσμα το Toyota να σηκωθεί στις δύο ρόδες, να ξεζαντάρουν τα λάστιχα και να καθίσει με το πλάι στον πάτο της θάλασσας. Όπως μαθαίνουμε οι περιχαρείς επιβάτες είδαν τον Μπομπ τον Σφουγγαράκη φαντάρο, όμως ευτυχώς δεν έπαθαν τίποτα.

Αυτό που έπαθε ήταν το ταλαίπωρο Toyota το οποίο θα χρειαστεί πολλή προσπάθεια και αρκετό ζεστό ντους με ειδικά υλικά για να απαλλαχθεί από το αλάτι, πριν το πιάσουν τα αρθριτικά του.

Advertisement

Όσο για το ηθικό δίδαγμα. Αφήστε, όσοι το συνηθίζετε, την παραλία και το περιβάλλον στην ησυχία του και πείτε όχι στις τζάμπα μαγκιές πάνω στην άκρη του κύματος. Και αν δεν σας πείθουν οι νουθεσίες και οι άτυχες Καρέτα-Καρέτα, δείτε τότε το video με τον Πακιστανό και το “χαιρέτα-χαιρέτα” το Toyota και μάλλον θα αλλάξετε γνώμη (λέμε τώρα…)

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Τούμπαρε λίγες ώρες μετά την παραλαβή (video)
Δες ένα Jeep Wrangler να τουμπάρει μετά από σύγκρουση (+vid)
To Toyota Land Cruiser γίνεται 70 ετών και το γιορτάζει