Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Torsus Terrastorm: Το ικανότερο τετρακίνητο βαν στον κόσμο

Ελλάδα 2:43
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Torsus Terrastorm: Το ικανότερο τετρακίνητο βαν στον κόσμο

ΝΕΑ

Torsus Terrastorm: Το ικανότερο τετρακίνητο βαν στον κόσμο

ΝΕΑ

Η Torsus κυκλοφόρησε μια πολύ γενναιόδωρη γκαλερί εικόνων του τελευταίου προϊόντος, του Terrastorm, προκειμένου να γιορτάσει το ευρωπαϊκό λανσάρισμα.

Advertisement
Advertisement

Με βάση το Volkswagen Crafter, θα διατίθεται σε πολλές διαμορφώσεις, είτε ως φορτηγό είτε ως επιβατικό βαν με έως και 20 θέσεις παρακαλώ με τις τιμές αγοράς να ξεκινούν από τα 57.461 ευρώ.

Σχεδιασμένο και κατασκευασμένο στη Σλοβακία, το Terrastorm προσφέρεται με τον πετρελαιοκινητήρα TDI 2.0 λίτρων, σε δύο εκδόσεις ισχύος: 140 PS και ροπή 340 Nm αλλά και 176 PS και 410 Nm ροπής. Η κίνηση διοχετεύεται σε όλους τους τροχούς μέσω του συστήματος τετρακίνησης 4Motion και ενός εξατάχυτου χειροκίνητου ή ενός οκτατάχυτου αυτόματου κιβωτίου.

Το μικρό λεωφορείο εκτός δρόμου έχει 290 mm απόσταση από το έδαφος, ενώ, η γωνία προσέγγισης και αναχώρησης είναι 26 και 20 μοίρες αντίστοιχα. Το Terrastorm διατίθεται σε δύο επίπεδα εξοπλισμού, το TT1 Coach και το TT2 Nomad, αμφότερα διαθέτουν αναβαθμισμένο πλαίσιο, ανάρτηση για εκτός δρόμου κίνηση, τετρακίνηση με πίσω μπλοκέ διαφορικό, εμπρός βαρούλκο και ανθεκτική στις γρατσουνιές επένδυση στο κάτω μέρος του αμαξώματος.

Advertisement
Advertisement

Διαθέτει επίσης προστατευτικά για το ρεζερβουάρ καυσίμου, το διαφορικό, τον κινητήρα και το κιβώτιο ταχυτήτων, το ταμπλό, και το ράφι οροφής με τα ενσωματωμένα φώτα. Στα υπόλοιπα διακρίνουμε πίσω εξωτερική σκάλα και θήκη εφεδρικών ελαστικών. Πατά σε τροχούς 17 ιντσών με ελαστικά BFGoodrich παντός εδάφους.
Στο εσωτερικό, το Terrastorm μπορεί να προσαρμοστεί ώστε να ταιριάζει στις ανάγκες κάθε πελάτη. Η καμπίνα είναι επενδεδυμένη με θερμομόνωση 30 mm, έχει αντιολισθητικό δάπεδο που είναι εύκολο να καθαριστεί και δεν αποφεύγει τη σύγχρονη αισθητική.

Η έκδοση Medivac του Terrastorm παρουσιάστηκε ως επίδειξη του οχήματος, η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως κινητή ICU ή για τη μεταφορά ασθενών. Μπορεί να εξοπλιστεί ανάλογα προκειμένου να συμμορφώνεται με τους τοπικούς κανονισμούς και διαθέτει όλα όσα απαιτούνται σε ένα τέτοιου είδους όχημα.

Advertisement

Μπορείτε να αγοράσετε το Terrastorm μέσω του διεθνούς δικτύου αντιπροσώπων της Torsus. Η εταιρεία είναι παρούσα σε τρεις ηπείρους, συμπεριλαμβανομένης της Ευρώπης, της Νότιας Αμερικής και της Αυστραλίας. Παράλληλα, υπάρχουν διαπραγματεύσεις για επέκταση της στις Ηνωμένες Πολιτείες όπως και σε άλλες αγορές παγκοσμίως.

Advertisement

Διαβάστε επίσης:

Το “παντός εδάφους” minibus Torsus Terrastorm

Μία παντός εδάφους Mercedes X-Class

Advertisement

Inkas Superior APC/AMEV: Ένα παντός εδάφους και καιρού όχημα (vid)