Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Τον Οκτώβριο το νέο ηλεκτρικό DS 3 Crossback

Ελλάδα 8:50
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Τον Οκτώβριο το νέο ηλεκτρικό DS 3 Crossback

ΝΕΑ

Τον Οκτώβριο το νέο ηλεκτρικό DS 3 Crossback

ΝΕΑ

Μία ολοκαίνουρια ηλεκτρική έκδοση του DS 3 Crossback αναμένεται να παρουσιάσει η γαλλική εταιρία τον ερχόμενο Σεπτέμβριο στο Σαλόνι του Παρισιού, σύμφωνα και με τελευταίες πληροφορίες που κάνουν τον γύρο του Διαδικτύου. ΤΟΥ ΘΟΔΩΡΗ ΞΥΔΗ

Advertisement
Advertisement

Σύμφωνα με το Auto Express, το DS 3 Crossback θα είναι το πρώτο μοντέλο των Γάλλων που θα χρησιμοποιεί τη νέα πλατφόρμα του ομίλου PSA, η οποία ονομάζεται e-CMP. Ο διευθύνων σύμβουλος μάλιστα της DS, Eric Apode, υπογράμμισε πως το νέο μοντέλο θα χρησιμοποιήσει αυτή τη νέα αρχιτεκτονική πολύ νωρίτερα από οποιοδήποτε άλλο μοντέλο του ομίλου. Ο λόγος είναι απλός και έχει να κάνει με την δεσπόζουσα θέση που έχει η μάρκα DS εντός του group όσον αφορά στην προηγμένη τεχνολογία και τις λύσεις που εφαρμόζονται στα μοντέλα της.

Προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστό αν το DS 3 Crossback που θα δούμε στο Παρίσι θα παρουσιαστεί σε πρωτότυπη μορφή ή ως μοντέλο παραγωγής, κάτι που λογικά θα παραμείνει μυστήριο μέχρι και την αποκάλυψη του ηλεκτρικού αυτοκινήτου.

ds-3-640

Advertisement
Advertisement

Άγνωστα παραμένουν και τα χαρακτηριστικά της ηλεκτρικής έκδοσης, τόσο γενικά όσο και σε επίπεδο λεπτομερειών. Αυτό που γνωρίζουμε πάντως αναφορικά με τη νέα πλατφόρμα του ομίλου PSA είναι ότι αναμένεται να προσφέρει αυτονομία κοντά στα 450 χλμ. χάρη στης μεγαλύτερης χωρητικότητας μπαταρίες που θα φέρει, άσχετα από την εφαρμογή της.

Η DS σκοπεύει να έχει περάσει την ηλεκτροκίνηση σε όλη την γκάμα της μέχρι και το 2025.